Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 4 до 10 октомври

Snimka_saitСкъпи приятели,


Лятото си отиде, но това е още една причина водните занимания при нас да продължават с пълни сили!

Аква секторът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се радва на голям интерес, затова в екипа му се включва още един опитен инструктор по плуване. В уникалния за България сектор за водни занимания за бебета, деца, бременни и всички останали, решили да обърнат внимание на здравето си, записванията ще се осъществяват целодневно, а тези от вас, решили да се „потопят“ във водните забавления, ще бъдат в най-сигурни ръце. А като допълнение към индивидуалната водна гимнастика за бебета от 1 месец до 1 година, можете да посещавате и групови занимания по плуване на родител с бебе, водна гимнастика за бременни, както и водна аеробика и водна гимнастика за всеки желаещ.

Кога може да запишете на плуване или водна гимнастика вас или вашето дете, разберете на телефон 02 450 29 53.

На 7 октомври (понеделник) започва новият модул на Курса по първа помощ за бебета и деца, създаден от съвместното ни партньорство с професионалистите на First Aid. Той се състои от лекционна и практическа част, като след завършване на курса, всеки участник получава сертификат. В тази полезна инициатива ще придобиете знания и умения за реакция при възникване на животозастрашаваща ситуация при най-малките. Адекватната помощ и при често срещани заболявания е ключова, затова трябва да сме максимално подготвени.

За участие в курса е необходимо предварително записване на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата в болницата. Побързайте, местата са ограничени!

Новини