Медицински комплекс „Д-р Щерев” е официален партньор на кампанията „Направи го сега”

dnk_1През 2020 г. Медицински комплекс “Д-р Щерев” застава като официален партньор зад кампанията „Направи го сега” на ДНК („Движение за национална кауза“). Основната мисия на инициативата е да насърчи двойките и семействата по-рано да реализират репродуктивните си планове, а не да отлагат създаването на свое дете.

Тази година кампанията разширява своя обхват и ще стимулира всички жени и мъже във фертилна възраст, които по различни причини отлагат тази крачка, да помислят за подходящия момент, в който могат да поемат по пътя на родителството.

Водени от основната си мисия да създаваме радост и бебета, приехме да станем официален партньор на инициативата, защото репродуктивните ни специалисти всекидневно се сблъскват с усложненията при зачеването, износването и раждането, до които води отлагането на забременяването.

Осигуряването на спокойствие за всяка двойка е от първостепенна важност при взимането на подобно решение, особено във време на криза, пред каквато сме изправени в момента. Именно спокойствието помага на двойките да планират навреме своите репродуктивни намерения, за да могат да пристъпът към тази крачка напълно уверено. Ето защо и оказването на материална подкрепа за младите семейства е от изключителна важност. А когато решението е взето, е важно пътят да бъде извървян под вещото наблюдение на специалистите.

По-ранното планиране на бременност при двойката не просто увеличава възможността бременността да премине безпроблемно, но дава и по-голям шанс раждането да стане по естествен начин. Екипът ни от специалисти вярва, че нормалното раждане е най-добрият начин за поемане на първа глътка въздух за всяко дете, стига това да не застрашава живота и здравето на майката или бебето. Последователни в своето верую, доказаните ни специалисти предлагат прецизни консултации за подготовка за нормално раждане. Те могат да бъдат направени в новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. “Ами Буе” №54.

През 2019 г. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ подпомогна кампанията на ДНК с 20 педиатрични пакета, от които вече се възползват първите родени през 2020 г. бебчета. Скоро очаквайте още новини за партньорството ни с нашите приятели от Движение за национална кауза през 2020 г. Защото вярваме, чe заедно можем да помогнем на повече бебета да поемат дъх – сега.

Още подробности вижте в специалното ни ВИДЕО


Новини