Медицински комплекс „Д-р Щерев“ партнира на най-новия проект на Нетинфо

20200520 Ох на мама 450х250Медицински комплекс „Д-р Щерев“ има честта и удоволствието да бъде основен партньор на най-новия информационен уебсайт за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама. Сайтът е последното попълнения в портфолиото на една от най-големите дигитални медии у нас – Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. Платформата е разработена с помощта на водещи специалисти от Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и други болници, за да осигури качествена, достоверна и проверена информация за бъдещи и настоящи родители.

Ох, на мама! съдържа няколко раздела за дами, които искат да забременеят, за вече растящи коремчета и за отглеждане на здрави деца. Съдържанието предоставя съвети за зачеването, за развитието на бременността и раждането, както и за отглеждането, развитието и храненето на децата. Дамите ще открият и забавни инструменти, с помощта на които могат да изчислят термина на раждане, да изберат име на бъдещето си дете, както и да следят имунизационния календар, утвърден от Министерство на здравеопазването.

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ подкрепя подобни инициативи, защото за нас е важно пациентите да бъдат надеждно информирани във всяка стъпка по пътя на създаването и отглеждането на мечтаното дете. Затова и специалистите от болницата се включват с експертни съвети, статии и материали, с които да направят родителството по-близко, достъпно и лесно.

Посетете най-новата информационна платформа Ох, на мама! с достъп до съвети, снимково и видео съдържание, които ще ви улеснят в нелеката задача – да бъдеш родител.

Новини