Медицински комплекс „Д-р Щерев“ стартира партньорство с иноваторите от Bulgar Biotic

bactojoy novinaBulgar Biotic предлага иновативни пробиотици от ново поколение, произведени в България – Bactojoy. Те са създадени да подпомагат нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и естествено укрепват защитните функции на организма.


Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс. Те се използват като добавка към рационалното и балансирано хранене, а основните ползи от тях са:

• Балансират нивата на полезните микроорганизми в чревната микрофлора;
• Укрепват и поддържат функциите на храносмилателния тракт;
• Оказват силен ефект върху множеството здравословни и хранителни разстройства;
• Влияят върху много системи на тялото – храносмилателна, отделителна и др.;
• Подпомагат оздравителните процеси в организма – постоперативно възстановяване, тежки и продължителни медицински интервенции, медикаментозни терапии и др.;
• Приемат се и профилактично, като част от хранителни диети, целящи оптимизиране на здравословното състояние – наднормено тегло, забавена липидна обмяна и др.
Приемат се само веднъж дневно и осигуряват поддържането на здравето на храносмилателния тракт, което е в основата на превенцията на множество неразположения и заболявания.


Компанията предлага серия от полезни и вкусни продукти, които пациентите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще могат да опитат. Партньорите ни от Bactojoy са подготвили и специален комплимент на цената за тези от вас, които харесат продуктите им и имат желание да ги закупят. Повече информация за уникалния промокод и как да го използвате ще откриете в подаръчните пакети, които подготвяме за вас.

Ще опитате вкусните пробиотици от ново поколение Bactojoy в Медицински комплекс „Д-р Щерев“!

Новини