Ново попълнение в екипа на новия Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”

DJEDJEVAОт 1 юли 2020 г. екипът на Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” се разширява. Към него се присъединява и д-р Владислава Джеджева – акушер-гинеколог със сериозен опит в ултразвуковата диагностика в акушерството и гинекологията, която ще приема пациенти всеки делничен ден.

Д-р Джеджева е придобила и допълнителни квалификации свързани с различните прояви на рисковата бременност, сред които:
-    Кръвотечение по време на бременност и след раждане
-    Поведение при недоносен плод
-    Съвременна пренатална диагностика – рискова бременност

През годините тя е натрупала опит и в прилагането на съвременните аспекти в диагностиката и лечението при рак на шийката на матката, както и при възпалителни и туморни заболявания на женските гениталии.

Видео от екслузивния център за Репродуктивно здраве, който се намира в сърцето на София, можете да видите ТУК.

Диагностиката и подготовката за различните процедури по асистирана репродукция на жената/двойката ще се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. „Ами Буе” №54, а манипулациите ще се провеждат в Медицински комплекс “Д-р Щерев” на ул. „Христо Благоев” № 25-31. Двата медицински центъра са разположени на 2 км разстояние или 5 минути с автомобил.

В центъра, ръководен от акушер-гинеколога и “баща на инвитрото в България” проф. Атанас Щерев и имунолога проф. Станимир Кюркчиев, пациентите се подготвят за процедури по асистирана репродукция, както и за естествено раждане. Всеки преглед е с продължителност от 40 минути, за да се осигурят нужното внимание и време на всеки конкретен случай.

Там имате уникалната възможност да запишете своя час за преглед лично при проф. Атанас Щерев, както и при д-р Мария Коновалова, дългогодишния член на екипа на Медицински комплекс “Д-р Щерев”, която приема пациенти и през уикенда с предварително записан час.

Час за преглед при д-р Владислава Джеджева, както и при останалите ни специалисти, които работят в новия Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”, можете да запишете на телефон 02 920 0901. Центърът се намира на ул. „Ами Буе“ №54 в София, а точни координати и описание ще откриете ТУК.


Новини