Осигурете си ексклузивен и безопасен прием в центъра ни на улица "Ами Буе"

4Много пациенти желаят да посетят акушер-гинеколог, ограничавайки социалните контакти до минимум. Това е разбираемо в светлината на последните извънредни мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19, приети на заседание на Министерския съвет. На ул. „Ами Буе“ №54 в гр. София можете да се възползвате от висококачествена акушеро-гинекологична грижа при най-високо ниво ниво на безопасност без струпване на изчакващи пациенти.

Вижте уникални кадри от центъра ни в сърцето на София ТУК!

В открития преди броени месеци Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“, след предварително записан час на тел. 02 920 09 01, ще се приемат за консултация пациентки с оплаквания, които се нуждаят от неотложно посещение при акушер-гинеколог. Възползвайте се от тази възможност, ако имате гинекологични оплаквания или сте бременна и се нуждаете от неотложна консултация за вашето здраве и състоянието на плода!

Научете повече за новия ни център ТУК!

Час за консултация можете да запишете на телефон 02 920 0901. Молим пациентките да влизат в сградата на медицинския център без придружител и да спазват нужните в настоящата епидемиологична ситуация мерки за лична хигиена и безопасност!

Д-р Мария Коновалова, ръководител на Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев": Всяка жена може да роди нормално, ако има физиологични предпоставки за това

Новини