Педиатричният ни кабинет отваря на 27 април

20200423 СтаменовСлед прекъсване поради извънредното положение в страната, на 27 април педиатричният кабинет на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ отново отваря врати за най-малките си пациенти. Графикът на любимия на малчуганите д-р Иван Стаменов е вече наличен за записване на час на телефон 02 920 0901 всеки делничен ден от 10:00 до 16:00 часа.

Възстановяването на работата на педиатричния ни кабинет е във връзка със заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от 21 април за възобновяване на женските и детските консултации и поетапно – на плановите операции. Напомняме, че към момента опцията за записване на час за педиатър онлайн не е налична, това е възможно само на телефон 02 920 0901 всеки делничен ден от 10:00 до 16:00 часа.

Д-р Стаменов ще приема както пациенти с оплаквания, така и такива за профилактични прегледи, със закупени абонаментни пакети и за детска консултация. Всички профилактични педиатрични пакети, които пациентите ни са закупили, за да проследяват правилното развитие и доброто състояние на своите малки съкровища, се удължават със срока на прекъсването в работата на педиатричния кабинет.

Вижте ТУК ексклузивни видео кадри от педиатричния кабинет на Медицински комплекс „Д-р Щерев“!

Новини