Пожелаваме ви светли празници с нашата специална изложба

20201225 изложба 1В навечерието на Коледа във фоайето на Медицински комплекс "Д-р Щерев" се появи една много специална изложба. С нея пожелаваме на всички пациенти, чиято борба за бебче ще ги доведе в празничните дни в болницата, скоро да прегърнат мечтата си - така, както са направили дванайсетте майки от снимките на нашия календар за 2021 г.

Вече ви разказахме за тях - част от нашите герои на 2020-а година. Така, както борбата за новия живот продължава всеки ден в клиниката, така и през новата година ще продължим да се стремим към възстановяване на живота такъв, какъвто го помним от преди пандемията. А до тогава не забравяйте, че нашите специалисти са до вас в стремежа ви да създадете новото начало, пухкавите бебчета, нашата и ваша най-голяма радост.

Междувременно, когато пристъпите прага на Медицински комплекс "Д-р Щерев", спазвайки всички мерки за безопасност, се огледайте, за да се вдъхновите от изложбата с 12 от най-смелите жени през 2020-а година. Надяваме се тя да ви даде сили, кураж и вяра, че най-хубавите мигове за всички нас тепърва предстоят.

Честита Коледа и светли празнични дни!
20201225 изложба 2

Новини