Работно време в предстоящите почивни дни

24-mayВ неделя предстои Денят на българската просвета и култура и славянската писменост, а понеделник е обявен за неработен ден. За жалост тази година няма да можем да отбележим празника с традиционния за Медицински комплекс „Д-р Щерев“ „Майфест“, на който посрещаме и се забавляваме със стотици деца и родители, но вярваме, че ще дойдат по-добри времена и отново ще можем да бъдем заедно, да похапваме и да се смеем прегърнати!
Ако ви се налага да посетите Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в някой от предстоящите почивни дни, ето как ще работят звената на болницата, които посрещат и обслужват пациенти на място и по телефона.

Регистратура, каса и контактен център
През предстоящите празнични и почивни дни и трите звена ще обслужват пациенти от 8:00 до 14:00 часа. Може да се свържете с нашия контактен център на телефон 02/ 920 09 01.

Информация
Информация ще обслужва пациенти на 23 май (събота) и 25 май (понеделник) от 08:00 до 14:00 часа в централното фоайе на болницата.

Аптека
И през трите почивни дни аптеката на болницата ще бъде с работно време от 08:00 до 14:00 часа.

Лаборатория
На 23 май (събота) клиничната лаборатория ще работи от 8:00 до 13:00 часа. А в неделя и понеделник  (24 и 25 май) пациенти ще се приемат от 8:00 до 12:00 часа.

Напомняме на пациентите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, че при остри оплаквания по време на лечение, бременност или при започнало раждане, е нужно да се насочите към болницата, където денонощно дежурят акушер-гинеколози за нуждите на родилно и гинекологично отделения.

Дори в празничните дни можете да запишете час за акушер-гинеколог, детски сърдечни тонове, андролог или ендокринолог през нашия интернет сайт ТУК. Можете да ни пишете лично съобщение до официалната Фейсбук страница, където също можете да запишете час за акушер-гинеколог или запис на детски сърдечни тонове, като следвате инструкциите на автоматичното меню.

Още веднъж ви напомняме, че в новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ акушер-гинекологът д-р Мария Коновалова преглежда всеки ден, без изключение, а час може да запишете единствено през контактния ни център на телефон 02/ 920 09 01.

Новини