Светило в обезболяването оглави анестезиологичния сектор на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Силви Георгиев 450х250Медицински комплекс "Д-р Щерев" винаги се е стремял да е символ на качествено здравеопазване, иновации и грижа за пациентите. Един от ключовите аспекти за това са кадрите на болницата. Поради това с гордост съобщаваме, че едно от светилата в анестезиологията в България - проф. Силви Георгиев - оглави сектора по анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на болницата.

Проф. Георгиев е ръководител на катедрата по анестезиология и интензивно лечение към Медицински факултет на Медицински университет-София. Освен това той е дългогодишен кадър на най-голямата АГ болницата в страната СБАЛАГ "Майчин дом". В нея той заема различни постове, най-значимите от които са началник на отделението по анестезия и зам.-началник на клиниката по анестезиология и интензивно лечение.

Проф. Силви Георгиев има завършени редица курсове за следдипломна и допълнителна квалификация, но най-важното е, че по време на трудовия си опит е помогнал на хиляди жени да преминат без болка през най-трудните, предизвикателни и важни моменти в живота си.

Пожелаваме му много успехи и удовлетворяващо усещане за изпълнен лекарски дълг като част от екипа на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Новини