Специалистите от Медицински комплекс “Д-р Щерев” ще се включат в емоционална среща със своите пациенти

15_Sep_Borisova_MTA 450 250Едва ли има по-голяма радост за един лекар от тази да прегърне детенцето, което е създал или на което е помогнал да се появи на този свят. Тази среща винаги е специална, затрогваща и оставаща в съзнанието, като онзи момент на щастие, който може да изтрие всяка тревога.

Това е и причината специалистите от Медицински комплекс “Д-р Щерев” да се включат в празника, който се организира от портала за женско и семейно здраве “Мама татко и аз”. Той ще се проведе на 15 септември на лятната сцена в Борисовата градина. На него настоящите и бъдещи първокласници на София, които са заченати или родени в столичните клиники по акушерство и гинекология, ще се срещнат с акушерките, ембриолозите и биолозите от родилните домове.
На празника “От първи дъх до първи клас” специалистите ни ще ви очакват на изградения щанд на Медицински комплекс “Д-р Щерев”, където ще дават безплатни консултации. Там ще има акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози, педиатри, биолози и ембриолози. С кои лекари ще можете да се срещнете ще ви информираме съвсем скоро.
И всичко това ще се случи на фона на изключително интересна и забавна музикална програма, на сцената лятната сцена в Борисовата градина. Организаторите са подготвили много забавления и игри, изложение на фирми, които предлагат продукти свързани с грижите за вашите деца – от новородени до първокласници. Специално внимание ще бъде отделено и за бъдещите майки.
Ден преди най-важното събитие за всеки родител – прекрачването на училищния праг за първи път, се надяваме да бъдем заедно. Защото грижите за вас – нашите пациенти, продължават и след поемането на първия дъх.

Новини