Споделете ни Вашето мнение

Скъпи приятели,

Благодарим Ви, че не забравяте да изразите признателността си към екипа ни!

Помогнете ни да попълним секцията с мнения на пациенти на нашата интернет страница.

Благодарение на вас нашата Facebook страница е динамична, искрена, изпълнена с топло чувство на общност от приятели. Тя е жива така, както идването и на самия нов живот в нашата болница – харесвате, коментирате, споделяте, общувате с нас. Както казва Ива Кривлева, даваща ни рейтинг от 5 звезди във Facebook: „Чудесно място да родиш! Разкошни условия и отношение! Чисто, топло, спокойно, приятно и любезно обслужване! Чудесна грижа и професионализъм!“ 

Какво повече е нужно да бъде изказано!  И точно тогава, когато си мислим, че думите са слаби да изразят огромната ви радост, идва последният коментар – и всяко ново старание и медицинска грижа добиват нов смисъл, обгърнати в признателност.
 
От началото на годината имаме нов сайт, където четете  не само полезна медицинска информация, но отново искрените ви мнения. 

За да дадем кураж на всички хора, тръгнали по пътя да създадат или разширят своето семейство, споделяме мненията ви ТУК

Очакваме вашите впечатления и снимки на лично съобщение във Facebook или директно на стената на профила ни www.facebook.com/shterevhospital/. Изпратете ни ги, за да зарадваме лекарите и екипите, които са участвали в сбъдването на Вашата семейна приказка.

„Огромно благодаря, че Ви има, мили Хора, че сте това, което сте, и с всеки изминал ден се развивате и давате радост“ – казва Ивона Петкова, а ние бързаме да прочетем следващия коментар, за да го предадем и да зарадваме грижовните ни специалисти, в чиито ръце сте познали какво значи сигурност и спокойствие. 

А Вие какво мислите за Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и нашите специалисти?

 
Новини
Новини
Назад