С 20 педиатрични пакета участва Медицински комплекс “Д-р Щерев” в кампанията “Направи го сега” на ДНК

DNK_sait20 педиатрични пакета скоро ще зарадват 20 бебета, спечелили голямата награда на Движение за национална кауза–ДНК, които бяха изтеглени преди броени дни на официална церемония в Пловдив.

Така, освен най-необходимите неща за първата година на бебчетата – дрехи, пелени, храна, аксесоари, козметика, количка и играчки, те ще получат и здравна грижа на най-високо ниво.
В пакета са включени 12 прегледа от нашите специалисти педиатри и лабораторни изследвания, които се извършват на място в болницата, а младите родители и техните съкровища ще си спестят чакането на опашка пред кабинета на лекаря. Защото през годините, в които сме до вас в най-важния път, ние знаем, че истинската грижа не е свързана само със създаването на дете, проследяването на бременността и раждането, но и с грижата за малките бебчета. 

Екипът ни застана зад каузата на ДНК “Направи го сега”, защото вярваме, че всяка двойка трябва да има спокойствието, за да планира навреме своите репродуктивни намерения и да пристъпи към тази крачка осъзнато и уверено. Статистиката показва, че една от основните причини за проблеми при зачеването на дете е късното решение за тази стъпка. Другата причина е ненавременното посещение при репродуктивен специалист. Ето защо е важно да знаете, че ако след една година неуспешни опити за зачеване при редовни сексуални контакти, трябва да потърсите квалифициран лекар, който може да ви помогне. А ако възрастта на жената е над 35 години, това трябва да стане след шест месеца неуспешни опити.

През годините ние сме помогнали на хиляди семейства да прегърнат своето щастие, това е и причината да заставаме зад каузи, които насърчават повишаването на раждаемостта в България. Защото детският смях и радостта в очите на родителите са безценни.

 

Новини