Четири нови стаи отвориха врати в родилното ни отделение

20190408 siteРодилното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев” е открито на 9 декември 2006 г. Осем години по-късно, на 9 декември 2014 г., то е изцяло реновирано и разширено. През 2017 г. следва ремонт, който да направи стаите за родилките и бебетата още по-уютни, а предродилните и родилните зали – функционални и удобни.

Вече тринадесета година екипът на родилното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ продължава да се стреми да предоставя най-добрата грижа на майките и новородените, съчетавайки я с комфорт и уют. Успехите в тази посока са облечени в цифри. През 2016 г. броят на ражданията в болницата е 1078, през 2017 г. драстично нараства до 1226, а през изминалата 2018 г. премина нова граница – 1300. Увеличаващият се брой пациенти води до неминуемо обновяване и разширяване на болничната база. Поради което най-вълшебното място в болницата се разраства още веднъж.

Родилното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ вече разполага с четири нови стаи – три двойни и една единична, всички със собствен санитарен възел и всички необходими удобства за възстановяване след раждане. Сред тях са безжичен интернет, телевизор с кабелна телевизия, климатик и всичко това на фона на чистотата и уюта, които са задължителни условия в нашите отделения. Всяка стая е приготвена и обзаведена с индивидуален стил в приятни цветове, за да се чувстват майките и техните бебчета като у дома си. Пациентите на болницата са под постоянна медицинска грижа.

Тук можете да разгледате снимки на новите стаи на родилното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и да се потопите там, където се ражда радостта.

Видео разходка в родилното ни отделение можете да гледате тук.

Новини