Новини

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 12 до 18 април

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 12 до 18 април

  В неделя (14 април) ще се проведе безплатна лекция на тема „Какво е важно да знаем при дохранване на бебето с шише и биберон“. Побързайте да се запишете на 02 920 0901!

  Прочетете повече

 • Четири нови стаи отвориха врати в родилното ни отделение

  Четири нови стаи отвориха врати в родилното ни отделение

  Увеличаващият се брой пациенти води до обновяване и разширяване на болничната база. Поради което най-вълшебното място в болницата се разраства отново. Родилното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ вече разполага с четири нови стаи – три двойни и една единична, всички със собствен санитарен възел и всички необходими удобства за възстановяване след раждане.

  Прочетете повече

 • Медицински комплекс „Д-р Щерев“ вече и на голям екран със „Снимка с Юки“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ вече и на голям екран със „Снимка с Юки“

  Помните ли как преди време Медицински комплекс „Д-р Щерев“ навлезе в ново амплоа и паралелно с медицинската дейност се превърна в снимачна площадка на българския игрален филм „Снимка с Юки“? С много радост ви съобщаваме, че на 2 април беше и официалната премиера на лентата с участието на Руши Видинлиев и музата на японското независимо кино Кики Сугино.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 5 до 11 април

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 5 до 11 април

  Във вторник (9 април) ще се проведе първото ни Ателие за ранно детско развитие. Чрез музика, игри и споделяне, психолозите от ателие „Аз и Мама“ ще ви помогнат да бъдете по-уверени в отглеждането на вашето съкровище, а вашите мъници ще се научат как да се справят с различните емоции. Груповото занимание се провежда с майки и деца от 8 месеца до 2 годинки.

  Прочетете повече

 • Ново ателие за ранно детско развитие организира Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Ново ателие за ранно детско развитие организира Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  От 9 април в Медицински комплекс "Д-р Щерев" ще се провеждат занимания за ранно детско развитие, по време на които чрез музика, групови игри и споделяне родителите ще получат повече опит и увереност в отглеждането на малките си слънчица, а децата ще се научат да се справят с различните емоции, ситуации и социализацията. Груповите занимания са за майки с бебета между 8 месеца и 2 години. Важно условие е малчуганите да могат да седят самостоятелно.

  Прочетете повече

 • Курс по първа помощ за бебета и деца стартира в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Курс по първа помощ за бебета и деца стартира в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ стартира партньорство с Училище по първа помощ First Aid под формата на Курс за първа помощ при животозастрашаващи инциденти при бебета и малки деца в три модула. Първите им издания са на 8, 15 и 22 април от 16:30 часа. Цената на целия курс е 50 лв., а предварителното записване е задължително и се извършва на телефон 02 920 0901 или на регистратурата на болницата.

  Прочетете повече

 • Д-р Маринела Кожухарова от Сектора по физиотерапия участва в Третата азиатска конференция за наука, технологии и медицина

  Д-р Маринела Кожухарова от Сектора по физиотерапия участва в Третата азиатска конференция за наука, технологии и медицина

  Д-р Маринела Кожухарова, лекар физиотерапевт и рехабилитатор в Сектора по физиотерапия на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, взе участие в Третата азиатска конференция за наука, технологии и медицина, която се проведе в Дубай. Водещи международни експерти от над 25 страни представиха най-новите научни изследвания в областта на медицината, технологиите и социалните дейности.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 30 март до 4 април

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 30 март до 4 април

  В разгара на пролетта сме ви подготвили множество изненади, които сме убедени, че ще ви харесат. Те касаят родилното отделение, но повече информация за всичко ново, което готвим специално за нашите пациенти, очаквайте през месец април.

  Прочетете повече

 • Разгледайте фото галерията ни от Благовещение 2019

  Разгледайте фото галерията ни от Благовещение 2019

  Благодарим ви отново, че споделихте един от най-хубавите дни – Благовещение, с нас! На нашата официална Фейсбук страница споделихме стотици снимки, които са запечатили всички емоции от Благовещение 2019, за да можете и вие да запазите топъл спомен от този вълшебен ден в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Скоро очаквайте и на сайта ни в рубриката ​Благовещение същите весели изображения.

  Прочетете повече

 • Медицински комплекс „Д-р Щерев“ с отличие в националната класация „Най-добрите болници“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ с отличие в националната класация „Най-добрите болници“

  Медицински комплекс „Д-р Щерев“ взе второ място за най-добра болница в страната в категория „Акушерство и гинекология“ в националната класация „Най-добрите болници“ на Българската болнична асоциация и Investor Media Group. „Престижното място, което Медицински комплекс „Д-р Щерев“ заема в категория „Акушерство и гинекология“ в рейтинга „Най-добрите болници“ за 2018 г., е много ценно признание за нашата болница. То обаче ни показва, че има още какво да подобрим, за да станем по-добри в името на успешното лечение на нашите пациенти“, коментира Иван Тодоров, административен директор на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече