Новини

 • Благодарим Ви, че празнувахте Благовещение 2019 с нас!

  Благодарим Ви, че празнувахте Благовещение 2019 с нас!

  Над 500 семейства с техните деца празнуваха един от най-хубавите празници Благовещение заедно с екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. И тази година празникът премина изключително емоционално за всички гости, както и за лекарите, ембриолозите, биолозите и акушерките, помогнали за сбъдването на най-съкровената мечта на всяко семейство – зачеването и раждането на техните малки съкровища.

  Прочетете повече

 • Заповядайте на Благовещение 2019!

  Заповядайте на Благовещение 2019!

  На 25 март, Благовещение, ви очакваме в 10:30 часа в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, за да празнувате заедно с любимите си лекари, ембриолози, биолози и акушерки, благодарение на които се случва най-голямото щастие – появата на новия живот.

  Прочетете повече

 • Детско представление и куклен театър на Благовещение 2019

  Детско представление и куклен театър на Благовещение 2019

  Денят на благата вест и празник на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и тази година ще донесе много радост на всички родители и деца, родени и/или заченати при нас. Една от изненадите е концерт на децата от Частни немски училища „Ерих Кестнер“. С танцов спектакъл те ще покажат на всички гости какво е доброто и може ли светът без добро, надежда и приятелство. Концертът на талантливите малчугани ще започне в 12 часа.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 22 до 28 март

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 22 до 28 март

  В събота (23.03.) ще се състои третата лекция от мартенския цикъл на груповото ни Училище за бъдещи родители. Бащината роля е от решаващо значение за благополучието на семейството, затова и в тази част „Часът на татко“ ще засегне теми, които е важно да чуят и двамата бъдещи родители.

  Прочетете повече

 • Лекции за първа помощ на бебета и деца ще се проведат на празника Благовещение

  Лекции за първа помощ на бебета и деца ще се проведат на празника Благовещение

  Тази година в програмата на празника на Медицински комплекс "Д-р Щерев" Благовещение, освен традиционните забавления за малки и големи, са включени три много важни лекции на специалисти от First Aid. Те ще предложат на родителите основни познания как да реагират при внезапна рискова ситуацията с техните бебета и деца.

  Прочетете повече

 • Д-р Петя Чавеева е сред номинираните в кампанията „Лекарят, който ме вдъхновява“

  Д-р Петя Чавеева е сред номинираните в кампанията „Лекарят, който ме вдъхновява“

  Д-р Петя Чавеева с номинация в кампанията „Лекарят, който ме вдъхновява“, организирана от CredoWeb - социалната платформа за здраве в България. Ръководителят на Отделението по фетална медицина към Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е сред номинираните, защото е от онези лекари, които са се превърнали в голяма надежда за медицината в България.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 15 до 21 март

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 15 до 21 март

  Представяме ви информация за инициативите, които предстоят в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 15 до 21 март. В събота ще се проведе втората лекция от мартенския цикъл на груповото „Училище за бъдещи родители“. В неделя бъдещите майки и татковци могат да посетят практическата лекция за първите грижи на новороденото у дома. Следващият четвъртък предстои поредното издание на инициативата ни Ден на отворените врати в Родилно отделение.

  Прочетете повече

 • Когато да помагаш е заложено във всяка твоя клетка

  Когато да помагаш е заложено във всяка твоя клетка

  Тя е Северина, 23-годишна млада жена, която е убедена, че трябва с всяко свое действие да се стремим да помагаме на хората около нас. Решихме да ви разкажем нейната необикновена история, в която ключово е даряването и то на живот, защото вярваме, че тези примери трябва да ни водят във всяко наше действие.

  Прочетете повече

 • Покана за Благовещение 2019

  Покана за Благовещение 2019

  Благовещение (25 март) е празникът на родителите и децата, заченати и/или родени в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Това сте всички вие, които сте извървели пътя към мечтаната радост. Понякога този път е кратък и изпълнен с трепети и усмивки. За други той е дълъг и труден, изминат с помощта на екип от съмишленици.

  Прочетете повече

 • Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 8 до 14 март

  Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 8 до 14 март

  В събота (9-ти март) ще се състои първата лекция от мартенския цикъл на груповото Училище за бъдещи родители. Напомняме ви, че за да се включите в Училището за бъдещи родители, е необходимо предварително записване на тел. 02 9200901 или на регистратурата на болницата.

  Прочетете повече