Новини

 • Видео разказ за Благовещение 2018

  Видео разказ за Благовещение 2018

  Споделяме с вас нашата голяма радост от изпълнения с много усмивки и смях празник Благовещение 2018. Вижте нашия забавен видео разказ за тазгодишното ни тържество, в което главните действащи лица са прекрасните малки съкровища, родени и/или заченати в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече

 • Проф. Щерев на 73 - Една история за първите стъпки на инвитро методиката в България

  Проф. Щерев на 73 - Една история за първите стъпки на инвитро методиката в България

  С този разказ на проф. Атанас Щерев за първите стъпки в приложението на инвитро методиката в България бихме желали да честитим рождения му ден и да му пожелаем да запази духа си на новатор и двигател на нововъведения, които помагат на хиляди да сбъднат своята мечта за рожба.

  Прочетете повече

 • Обичаният от децата педиатър Д-р Иван Стаменов от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ беше отличен със специална награда

  Обичаният от децата педиатър Д-р Иван Стаменов от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ беше отличен със специална награда

  Щастливи сме да ви съобщим, че д-р Стаменов спечели отличието за педиатър/неонатолог в класацията „Специалистите, на които имам доверие“, организирана от здравния портал Puls.bg.

  Прочетете повече

 • Снимки от Благовещение 2018

  Снимки от Благовещение 2018

  Благодарим ви отново, че споделихте с нас щастието, носено от празника Благовещение! Вашите прекрасни малки и пораснали слънчица озариха със своите усмивки и звънкия си смях клиниката ни и я превърнаха в истински дом на радостта, любовта и семейното щастие. Усещането да празнуваме заедно беше незабравимо. Благодарим ви! Споделяме с вас близо 400 снимки от празника, за да могат колкото се може повече от децата и техните родители, които застанаха на импровизираните ни фото кътове, да запазят един топъл спомен от Благовещение 2018 в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече

 • Хормонален пътеводител при проблеми със забременяването

  Хормонален пътеводител при проблеми със забременяването

  За някои двойки, поели по пътя към сбъдването на мечтата за бебе, понякога идва моментът на срещата с репродуктивен специалист. Кога да потърсим медицинска помощ е въпрос, който мнозина си задават и на който специалистите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са дали ясен и точен отговор. След първата среща често се назначават серия от допълнителни прегледи и изследвания на партньорите, като за жената това включва набор от хормонални изследвания.

  Прочетете повече

 • Благодарим ви, че празнувахте с нас Благовещение

  Благодарим ви, че празнувахте с нас Благовещение

  На 25 март в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се събраха близо 1000 души - деца и техните родители, за да почетат заедно с екипа на болницата празника Благовещение. Обстановката беше изключително емоционална, предизвикана от срещите на малчуганите с техните обичани лекари, ембриолози и биолози.

  Прочетете повече

 • Заповядайте на Благовещение

  Заповядайте на Благовещение

  Остава един ден до Благовещение (25 март) – празника на децата, родени и/или заченати в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, когато за пореден път ще се случи изключително емоционалната среща на прекрасните ви слънчица и техните обичани лекари. Тази година събитието е посветено на семейството и е под надслов „Радостта дойде“.

  Прочетете повече

 • Десетки студенти мечтаят за workshop с д-р Петя Чавеева след инициативата „Лекари за пример“

  Десетки студенти мечтаят за workshop с д-р Петя Чавеева след инициативата „Лекари за пример“

  Д-р Петя Чавеева направи презентация като гост-лектор на инициативата „Лекари за пример". Събитието, което се проведе на 22 март в УМБАЛ „Света Екатерина“, е инициирано от АСМБ – София. Основната цел на организаторите е да представят на студентите медици възможността да останат и да се развиват в България. Те правят това чрез примера на лекарите, които непрестанно работят за развитието на медицината в страната ни.

  Прочетете повече

 • 5 важни стъпки при посещение при лекаря, които не трябва да пропускате

  5 важни стъпки при посещение при лекаря, които не трябва да пропускате

  Запитвали ли сте се дали щяхте да си спестите редица неудобства, ако предварително бяхте планирали своето посещение при лекаря? В забързаното си ежедневие рядко се замисляме колко главоболия бихме си спестили, ако бяхме предвидили онези „дребни“ препъни камъчета, които не ни дават възможност да се възползваме в пълна степен от всички възможности на съвременната здравна грижа и добро административно-информационно обслужване. Научете от тази статия за какво да помислим при посещението си в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

  Прочетете повече

 • Подкрепете ни за сайт на годината

  Подкрепете ни за сайт на годината

  Интернет страницата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ (shterevhospital.com) беше избрана сред световните фаворити на изключително престижен международен конкурс за сайт на годината. Подкрепете ни, за да спечелим приза в категория “Healtcare”(Здравеопазване).

  Прочетете повече