Новини

  • Фемофлор - тест за гинекологично здраве

    Фемофлор - тест за гинекологично здраве

    Представяме ви третото ново изследване на репродуктивното здраве, което въвеждаме в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ през лято 2022: Фемофлор – тест за женско репродуктивно здраве.

    Прочетете повече

  • Заповядайте на 16 и 17 юли на Академия за родители

    Заповядайте на 16 и 17 юли на Академия за родители

    За седми път Академия за родители ще ви срещне със специалисти, за да ви помогне да се справите по-лесно във всеки един от етапите на живота на вашето дете.

    Прочетете повече

  • Безплатни процедури за жени, родили по естествен път в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

    Безплатни процедури за жени, родили по естествен път в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

    Като водещия родилен дом за раждане по естествените родови пътища Медицински комплекс „Д-р Щерев“ разширява своята грижа за доверилите ни се пациенти за периода на следродилно възстановяване. През месец юли 2022 г. всички жени, родили при нас по естествен механизъм (т.нар. нормално раждане) могат да се възползват напълно безплатно от процедури чрез специализиран стол за стягане на тазово дъно EMSELLA BTL.

    Прочетете повече

  • Представяме ви теста Андрофлор

    Представяме ви теста Андрофлор

    Андрофлор® e съвременен Real-Time PCR базиран тест, който въвеждаме в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Специализираното изследване позволявя извършването на комплексен анализ и оценка на микрофлората в мъжкия урогенитален тракт и откриване на полово-предавани инфекции.

    Прочетете повече

  • Пакет "Педиатрични грижи за деца над 2 месечна възраст"

    Пакет "Педиатрични грижи за деца над 2 месечна възраст"

    След успешното въвеждане на нашия пакет за неонатологично проследяване в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 01 юли 2022 г. въвеждаме нов пакет „Педиатрични грижи за деца над 2 месеца“. Всички деца без ограничение на възрастта са отново добре дошли при нашия педиатър д-р Иван Стаменов и неговата нежна грижа и професионално внимание. Необходимо е предварително записване на час чрез нашия Контактен център на тел. 02 920 09 01.

    Прочетете повече

  • Медицински комплекс „Д-р Щерев“ предлага нов тест за повишаване на успеваемостта от инвитро процедура

    Медицински комплекс „Д-р Щерев“ предлага нов тест за повишаване на успеваемостта от инвитро процедура

    От месец юни Медицински комплекс „Д-р Щерев“ въвежда серия от нововъведения в своите ембриологична, андрологична и генетична лаборатории, насочени към подобряване на шансовете за успех на двойки, борещи се за забременяване. Първото иновация, което ви представяме е специализиран тест за еднометриален микробиом за жени, на които предстои процедура по асистирана репродукция . Целта на този молекулярен тест е да се оцени цялостния профил на бактериите в ендометриума, тъканта на матката, където се имплантира ембриона, за да подобри лечението на пациенти с инфертилитет.

    Прочетете повече

  • Цялата Q&A сесия с д-р Гинка Ганева е тук

    Цялата Q&A сесия с д-р Гинка Ганева е тук

    По покана на Kitty from the city репродуктивният специалист д-р Гинка Ганева отговори на въпроси на последователи на модния блогър и бъдеща мама, посветени на зачеването и проблемите, които понякога го съпътстват.

    Прочетете повече

  • Трета безплатна тренировка с Атлетик Фитнес

    Трета безплатна тренировка с Атлетик Фитнес

    С партньорите ни от Атлетик Фитнес разработихме серия от специални тренировки за възстановяване след раждане и днес е време отново да се раздвижим! Крака и дупе - това е фокусът на нашия инструктор, а на вас оставяме удоволствието от доброто натоварване.

    Прочетете повече

  • Заповядайте на Ден на отворените врати в Родилно отделение!

    Заповядайте на Ден на отворените врати в Родилно отделение!

    Денят на отворените врати в Родилно отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев" ще се проведе за първи път от 2020 г. насам на 10 юни (петък) от 13:30 часа. Предварителното записване за участие е задължително. Можете да заявите своето присъствие на телефон 02 920 0901 или на място на регистратурата на болницата.

    Прочетете повече

  • Запишете се за груповото ни Училище за бъдещи родители "Ние създаваме радост"!

    Запишете се за груповото ни Училище за бъдещи родители "Ние създаваме радост"!

    През месец юни груповото ни Училище за бъдещи родители "Ние създаваме радост" ще се проведе на 11, 18 и 25 юни - три поредни съботи. Можете да заявите своето присъствие на телефон 02 920 0901 или на място на регистратурата на болницата.

    Прочетете повече