Новини

 • Доц. Таня Тимева направи 1-месечен маратон от научни презентации у нас и в чужбина

  Доц. Таня Тимева направи 1-месечен маратон от научни презентации у нас и в чужбина

  Доц. Таня Тимева стартира научните си участия на 19 октомври в Брюксел като член на групата на проф. Брокманс, разработваща правила за провеждане на овариална стимулация.

  Прочетете повече

 • Дискусия на живо: Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки (текст)

  Дискусия на живо: Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки (текст)

  За тези от вас, които не можаха да проследяват живото ни предаване на тема „Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки“, предлагаме текст на целия разговор между водещата Евелина Павлова, акушер-гинеколога д-р Мария Юнакова и координаторите на донорската програма на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Optima Eggs Мария Караилиева и Жана Лазова.

  Прочетете повече

 • Дискусия на живо: “Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки”

  Дискусия на живо: “Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки”

  Очаквайте на 30 ноември (четвъртък) от 10:00 часа поредната ни среща с лекарите и специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на живо чрез платформата Facebook Live! Този път водещата Евелина Павлова ще ви срещне с акушер-гинеколога репродуктивен специалист д-р Мария Юнакова и координаторите на донорската ни програма Мария Караилиева и Жана Лазова. Темата на дискусията ще е „Да дариш живот или всичко за донорството на яйцеклетки“.

  Прочетете повече

 • Кръгла маса на тема “Рисково акушерство”

  Кръгла маса на тема “Рисково акушерство”

  Имаме удоволствието да обявим провеждането на Кръгла маса за млади специалисти, специализанти и студенти по медицина на тема „Рисково акушерство“ на 1 декември 2017 г. (петък) в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Научното събитие се организира в памет на проф. Димитър Радонов и е съвместна инициатива на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, Медицински университет „Проф. П. Стоянов“–Варна и Институт по репродуктивно здраве.

  Прочетете повече

 • Репортаж за XI Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

  Репортаж за XI Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

  Гледайте нашия специален репортаж за XI Софийски симпозиум по репродуктивна медицина, който се състоя на 20 и 21 октомври в хотел Маринела. Близо 300 участници от България и чужбина участваха на авторитетния научен форум и обмениха знания, know how и информация за постижения в техните научни и клинични области.

  Прочетете повече