Благодарим Ви, че празнувахте Благовещение 2019 с нас!

Blagovshtenie_thanks_450x250Над 500 семейства с техните деца празнуваха един от най-хубавите празници Благовещение заедно с екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. И тази година празникът премина изключително емоционално за всички гости, както и за лекарите, ембриолозите, биолозите и акушерките, помогнали за сбъдването на най-съкровената мечта на всяко семейство – зачеването и раждането на техните малки съкровища.

Алея на радостта

Благовещение 2019 премина под мотото Алея на радостта, защото няма по-голяма радост от новината за раждане на нов живот и детския смях вкъщи. А децата и родителите, които присъстваха на празника, пристигаха с огромни букети и очакване отново да се срещнат с любимите си лекари и още от входа питаха дали и кога ще ги видят. Те, естествено, присъстваха и също бяха нетърпеливи да се срещнат с любимите си пациенти. А какво е Благовещение за лекарите ще разберете съвсем скоро от видеото, което подготвяме.

Изненади още от входа

Атракциите и изненадите на 25 март в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ започваха още от входа, където имаше истинско шоу от сапунени мехури. Децата ги гонеха с усмивка, а приказните герои – принц, принцеса, миньон, калинка и много клоуни, пренасяха малчуганите в истинско царство от приказките. Ние не пропуснахме да им осигурим и любимите им батути за скачане, които радваха децата още с пристигането им.

Забавления, песни и танци

Веднага след входа ги очакваха подаръци и млечни почерпки за всички, така че да имат сили за атракциите между 10:30 и 13:00 часа. С голямо вълнение децата показаха уменията си в арт ателието за изработка на магнити. Не пропуснаха и танците, и игрите с любимите им анимационни герои по време на целия празник, както и на детската дискотека. Няколко часа всички деца пяха, танцуваха и се забавляваха в присъствието на своите лекари, ембриолози, биолози и акушерки.

Кукленият театър "Малечка-Палечка", изигран от актьорите от парти-агенция Джули Марули, и концертът на децата от Частно немско училище „Ерих Кестнер“, който ни показа какво е доброто, предизвикаха истинско удоволствие сред малки и големи.

Абракадабра

Огромни усмивки грейнаха на лицата на всички малчугани с появата на фокусник, който изкусно прилагаше тънкостите на магията. Една от най-големите атракции беше истинското зайче, което изскочи от шапката му.

Радост за бебетата

Не пропуснахме и най-малките посетители на празника – бебетата. За тях имаше специален кът с аниматор, музика, бебешки батут и басейн с топки. Родителите им пък научиха как да реагират при спешна ситуация с малките им съкровища по време на три лекции за първа помощ при бебета и деца, проведени от партньорите ни от Училище по първа помощ Firs Aid.

Очаквайте снимките от Благовещение 2019 в сряда (27 март) на сайта на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и на фейсбук страницата ни.

Новини