Стартира информационната кампания „Кариера и майчинство в един ритъм – мисия възможна!”

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е партньор на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ в социалния проект „Кариера и майчинство в един ритъм – мисията възможна!“ Неговата цел е да информира и окуражи младите дами да вземат  осъзнато и навременно решение по отношение на създаването на семейство. Кампанията започна със събитие, на което бяха представени резултатите от проведено проучване, предстоящите инициативи в проекта, както и дискусии с АГ репродуктивните специалисти д-р Татяна Арабаджи и д-р Ралица Милчева от Медицински комплекс „Д-р Щерев”.

Известната българска актриса и майка Йоана Буковска бе водещ на събитието. Тя сподели основните причини за инициирането на подобен проект, както и личния си опит и наблюдения по темата. Д-р Арабаджи и д-р Милчева от нашия екип разказаха за тенденции във възрастта на жените, които постъпват за проследяване на бременността и раждане в „Д-р Щерев”, както и някои любопитни факти и митове за женското здраве и забременяването. Примери за успешни бизнес дами, които съвместяват кариерата и майчинството едновременно, дадоха и няколко от членовете на клуба. Те споделиха съвети към дамите, готвещи се да тръгнат по техния път.

Предстоящите инициативи в кампанията включват създаването на  информационни видеоклипове и забавни 2D анимирани видеа, провеждането на специализирани лекции със специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и събития „Споделено по женски” в цялата страна, където жените ще могат да получат ценни съвети от успешни бизнес дами и експерти по женско здраве.

Организаторите призоваха всички компании, организации и медии да подкрепят кампания като се включат активно в нейните инициативи и й дадат колкото се може по-широка гласност, защото това е кауза, която засяга цялото ни общество.

Очаквайте скоро нашите инициативи по социалния проект „Кариера и майчинство в един ритъм – мисията възможна!“

damski_club_450x250

Новини