Честита специалност, акушер-гинеколог д-р Доленска!

Доленска 450х250Медицински комплекс "Д-р Щерев", освен като център за асистирана репродукция и люлка на инвитрото в България, е и болница, в която са преминали обучението си и в момента специализират десетки млади бъдещи акушер-гинеколози. Успехът на всеки един от тях е повод за гордост за целия екип. Затова днес с радост съобщаваме, че доскоро специализантът младши лекар д-р Милена Доленска вече е акушер-гинеколог след успешно преминат изпит за специалност.

Вярваме, че мисията на всеки лекар е да предава знанията си на по-младите колеги. Само по такъв начин се изгражда екип, който с обединени усилия помага на повече пациенти. Затова в Медицински комплекс "Д-р Щерев" всеки младши лекар получава нужните му подкрепа и поле за изява, за да може да се радва на заслужен успех след сериозните положени усилия.

Честита специалност на колегата акушер-гинеколог Милена Доленска! Пожелаваме й много вълнуващи професионални предизвикателства, още повече доволни пациентки и хъс да продължава да постига още повече успехи!

Новини