Запознайте се с нашите герои на 2020-а!

20201223 Героите на 20202020-а беше година на изпитанията и трудности. Година, в която бяха тествани човешките характер и природа. Година, в която светът видя своите нови герои в медицински престилки – лекари, акушерки, медицински сестри, ембриолози, биолози, фармацевти, лаборанти, санитари и помощен болничен персонал. 2020 г. показа, че светът принадлежи на смелите. На онези, които в бурята неустрашимо стоят на своя пост и помагат на нуждаещите се от тяхната грижа и внимание.

Ние в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ сме щастливци, защото във времена, когато гаснеха човешки съдби, бяхме призвани всекидневно да посрещаме изгрева на новия живот при нас.

През изминалата година в нашето родилно отделение първа глътка въздух поеха близо 1400 бебета, а над 1350 майки прегърнаха своите новородени рожби за пръв път. Заставайки до тях в най-вълнуващия момент от живота им, ние открихме нашите герои на 2020 година. За нас това са всички онези бременни жени и родилки, които в ситуация на пандемия, страх и несигурност бяха достатъчно смели да продължат напред и да дадат нов живот.

Вижте галерия с всички снимки от нашия календар, заснети от неповторимата Калина Арсова (Kalina me Snima), ТУК!

Посвещаваме нашия календар за 2021 г. на всички смели майки, които родиха и ще продължават да дават живот в бушуващата пандемия! На дванадесетте страници сме запечатали малка част от нашите герои на изминалата трудна година, държащи в ръцете смисъла на това да продължаваме да се борим. Благодарим им, че с техния пример ни зареждат с кураж, смелост и всеотдайност! Неустрашимостта им ни кара да вярваме, че епидемията ще затихне, кризата ще отмине, а животът ще продължи да се ражда. А нашите специалисти ще са тук, за да го посрещнат в своите внимателни и опитни ръце!

Можете да свалите календара напълно безплатно ТУК.

Новини