Запишете се за участие в календара на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за 2021 г.!

20200915 Календар Дойде време да отправим покана за участие в новия ни календар за 2021 г.

От години фотокалендарът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е символ на радостта и усмивките, споделени между екипа на болницата, пациентите и приятелите ни. Заснемането му пък е истинско събитие, в което участниците се включват с радост и с вълнението да застанат пред обектива на един от най-обичаните фотографи – Калина Арсова (Kalina me Snima).

И тъй като 2020 г. е необичайна и постави отпечатък върху всички аспекти на живота ни, изключение няма да направи и календарът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. През 2021 г. ние искаме да отбележим и почетем в красиви снимки нашите най-големи герои през тази година. Чудите се кои са те?

Това са тези, които не се уплашиха от непознатия вирус и последиците от него; тези, които избраха радостта и чудото на новия живот въпреки всичко, които смело пристъпиха в най-голямото и вълнуващо приключение в живота на всяка жена – бременността. Затова каним нашите герои – майките, които избраха смисъла на новия живот и под чиито сърца в момента расте вярата ни в бъдещето и радостта от утрешния ден.

Иска ни се да можехме да ви покажем всичките стотици жени, преминали през борбата да заченат, през силата да износят и през волята да родят своите деца в нашата болница от началото на извънредното положение до днес. Но тъй като сме ограничени във времето, каним вас – бременните пациентки на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ с термин между 1 и 31 октомври.

Покажете ни вашата сила, безкрайната ви любов и вярата, че най-хубавото тепърва ни очаква в усмивките на децата ни!

Ако ви предстои да родите през месец октомври в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и желаете да запечатате първите дни от срещата ви с вашето малко чудо, запишете се за участие!

Последвайте линка: http://bit.do/fJtXt Попълнете Вашите: имена, имената на Вашия лекар, дата на термина, телефонен номер и email адрес, прикачете и Ваша актуална снимка по избор! А ние, с помощта на страхотната Калина Арсова ще покажем на голямото семейство на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ силата и духа Ви на млада майка, посрещнала чудото на новия живот в прегръдките си!

Снимките ще се реализират в родилното отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в предварително уточнено с екипа време след раждането и възстановяването на родилките.

Можете да се регистрирате за участие в инициативата до 30 септември 2020 г. включително.

Разгледайте календарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от предходните години ТУК.

Очакваме ви за Календар 2021!

Новини