Предстои ви хоспитализация? Получавате персонално внимание за подготовката!

HospitalizaciaПациентите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ знаят, че подготовката за хоспитализация се извършва преди процедури, касаещи болнични прием и престой. За да могат да се фокусират върху лечението си, а също и за да не се налага да мислят за нещо, различно от учестяващите се контракции, дамите, доверили се на нашата болница, преминават през тази подготовка предварително. Те попълват нужните документи, преминават и през консултации с различни специалисти, когато предстоящата процедура го изисква. Обикновено това включва ЕКГ изследване, понякога рентген, извършване на кръвни изследвания, среща с кардиолог и/или анестезиолог.

От месец юли в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ подготовката за хоспитализация се извършва от специален екип и след предварително записване на час. Така пациентите на болницата получават нужното време, индивидуално внимание и могат да зададат своите въпроси за предстоящото лечение.

Повече за подготовката за хоспитализация можете да прочетете ТУК.

Всички посочени дейности се извършват в рамките на няколко съседни кабинета, за да се гарантира удобството на пациентите в момент, в който се нуждаят от най-голяма подкрепа. Записването на час за подготовка за хоспитализация се извършва на централната регистратура на болница или с позвъняване до контактния център на телефон 02 920 0901.


Новини