Подарете си здраве с пакет за онкогинекологична профилактика!

doctor patient 450x250Основна причина онкогинекологичната профилактика да е толкова важна и напомняна от лекарите в България, е фактът, че тя е единственият начин за превенция на рака на маточната шийка - заболяване, от което всеки ден умира по една жена, а нови три се разболяват. Симптомите му се проявяват късно, което намалява сериозно шансовете за успешно лечение. Ето защо само редовната и качествена профилактика може да спаси живот.

През годините най-важната мисия на специалистите от Медицински комплекс "Д-р Щерев" винаги е била да помагат на пациентите, доверили им здравето си. Затова и екипът ни търси нови и по-комфортни начини да осигури на дамите най-доброто в сферата на профилактиката и лечението.

Затова не пропускайте да се възползвате от най-добрата оферта за онкогинекологична профилактика, разработена в партньорство с онлайн портала OMed.bg. Предлагаме ви пакет за пълна профилактика с огромна отстъпка в ексклузивния Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. "Ами Буе" №54. Пакетът включва:

- Гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика – определяне на гинекологичен статус и цялостен преглед на половата система на пациентката
- Онкоцитонамазка – микроскопско изследване на клетки от шийката на матката за ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката
- Колпоскопски преглед – преглед под микроскоп на шийката на матката, влагалището и външните полови органи
- Консултация на резултатите, както и съвети за по-нататъшни действия в случай, че е необходимо лечение и провеждане на контролни прегледи

Регулярната цена на този изключителен пакет за онкогинекологична профилактика е 155.00 лв. Възползвайки се от ваучера на OMed.bg, вие спестявате 76.00 лв.

Как да се възползвате?
1.  Посетете онлайн портала OMed.bg – последвайте този линк: http://bit.do/fHt6F
2. Купете ваучера от платформата на стойност 15.80 лв.
3. Позвънете на контактния ни център на 02 920 0901 – предварителното записване на час е задължително!
4. Отпечатайте ваучера и заповядайте с него за вашия час в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ №54!
5. Заплатете при регистрация на място 63.20 лв. – така общата сума на вашата профилактика е точно 79.00 лв.
6. Заповядайте в кабинета на избрания от вас лекар! Прегледите ще се извършват от д-р Илия Кютукчиев, д-р Владислава Джеджева и д-р Дениза Алексиева.

Вземете своя ваучер от OMed.bg (линк – ТУК) и позвънете на 02 920 0901 за записване на час!

Новини