Заповядайте на Майфест 2019!

May Fest 2018 - 450 250Скъпи приятели,

Традиционното градинско парти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ – Майфест наближава и отново е време да ви поканим да се забавляваме заедно. И тази година на 24 май дворът на болницата ще събере нашите малки и големи приятели, за които ще има много игри и изненади. Носете си доброто настроение и желанието за забавление, всичко останало ще подготвим ние.

За децата сме подготвили много игри и изненади. Част от тях са свързани с буквите, тъй като 24 май е Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост. Ще присъстват и любимите на всички деца атракциони.

За най-малките гости на празника – бебчетата, и за техните майки ще има специално издание на Ателието за ранно детско развитие, по време на което малките слънчица ще се забавляват със свои връстници, опознавайки света по нов начин. Майките пък ще имат възможност да обменят опит помежду си и да се консултират с професионалните психолози от Ателие „Аз и Мама“.

Няма как едно истинско градинско парти да мине без хубава храна и разхладителни напитки. И този година ще има вкусно барбекю, подготвено по специална рецепта лично от проф. Атанас Щерев.

Заповядайте да се забавляваме заедно, защото за нас е важно да създаваме радост, не само сбъдвайки най-съкровените мечти на хиляди семейства, но и създавайки повече поводи да сме заедно и да се радваме на детското щастие.

Очакваме ви на Майфест 2019 в 10:30 часа в двора на болницата. За присъствие, моля, регистрирайте се на линка: http://bit.do/eRV8c

Новини