XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина ще се проведе през декември

450х250_WEB_13_Sofia_Symposium_CURVНа 11 декември 2020 г. (петък) ще се проведе четиринадесетото издание на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина. И тази година то се организира благодарение на съвместната работа на Институт по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

2020 г. ни подложи на сериозно изпитание и въведе нови правила за провеждането на научни форуми в България, в Европа и в целия свят. С цел да бъде осигурена максимално сигурна среда в ситуация на пандемия, организационният комитет на симпозиума взе решение тазгодишното издание да се проведе изцяло онлайн. При пълна безопасност и комфорт на участие от всяка точка на планетата, XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина ще представи богата научна програма с водещи международни и български лектори. Те ще представят последните новости в областта на репродуктивната медицина, гинекологичната профилактика и оперативната гинекология, акушерството, проследяването на бременността и феталната медицина. Ще бъде продължена успешната 14-годишна традиция, наложила това научно събитие като един от най-авторитетните форуми в изброените направления.

Сред гост-лекторите на XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина тази година са проф. Джон Стивънсън (специалист по репродуктивна ендокринология в Royal Brompton Hospital, Лондон), проф. Филип Лехерт (преподавател в University of Melbourne, Австралия), проф. Мишел Де Вос (специалист по репродуктивна медицина и старши медицински директор на Centre for Reporductive Medicineat UZ Brussels-VUB, Белгия), проф. Инго фон Леферн (специалист по ендоскопска хирургия и директор на Албертинските гинекологични клиники и на Клиниката по акушерство и гинекология на Албертинската болница в Хамбург, Германия) и др.

Работен език на събитието: АНГЛИЙСКИ.

Програмата на XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина, който ще се проведе на 11 декември 2020 г. (петък), можете да разгледате ТУК.

За да се регистрирате за участие в събитието, моля, последвайте линка: http://bit.do/fLmM9

Новини