Запишете се за участие в календара на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за 2020 г.!

календар новина 450х250Скъпи приятели,

Участвайте в новия ни календар!

От години фотокалендарът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е не само красив аксесоар за стена, но и истинско събитие – неизменна част от живота на екипа, пациентите и приятелите на болницата, които още от пролетта започват да питат каква ще е темата на календара през следващата година. Вече е време да обявим подготовката за новия ни календар за 2020 г.

Концепцията на Календар 2020

През 2020 година ще обърнем погледи към една от най-важните връзки в семейството – тази на децата с бащите им. Обявяваме година на таткото! Ще ви представим връзката на бащата с детето в действие – като приятел за игра, помощник в уроците, нежна прегръдка за лека нощ, утешител в трудни мигове и силна опора всеки ден. Защото всички знаем, че за мъничкото момиченце таткото е най-важният мъж, а за малкото момче той е пример за подражание. Стремежът ни е отново да предизвикаме най-емоционалната реакция, канейки да застанат пред камера тези, които обикновено държат обектива и запечатват семейната радост на лента.

Подаръкът

Всяко участващо в календара дете ще получи изключителна професионална фотосесия от неповторимата фотографка Калина Арсова (Калина ме снима). Запазете спомена от този вълнуващ миг, за да му се наслаждавате отново и отново!

Условията

За да участва в нашия календар за 2020 г. е нужно да ни изпратите ваша актуална семейна снимка, на която задължително присъстват детето/децата ви и таткото, разбира се. Разкажете ни повече за себе си – как се казвате, кой е вашият лекар от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, на каква възраст е детето/децата ви.

Запишете се за участие!

Побързайте и се запишете за участие в календара ни за 2020 г. още сега, като ни изпратите актуална семейна снимка и необходимата информация. Не забравяйте да впишете и телефон, на който да ви открием! Попълнете регистрационната форма ТУК.

Може да се регистрирате за участие в инициативата до 08 септември 2019 г. включително.

Разгледайте календарите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от последните осем години ТУК.

Очакваме ви за Календар 2020!

Новини