Д-р Певтичев и д-р Цанов са новите акушер-гинеколози в екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“

Д-р Цанов и д-р ПевтичевС началото на пролетта обновяването е характерно и за Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Д-р Иван Цанов и д-р Стоян Певтичев са новите акушер-гинеколози в екипа на болницата, които вече активно работят с пациенти и приемат по график. С тяхното присъединяване специалистите на клиниката, които подкрепят жените в някои от най-трудните, но и най-хубавите мигове от живота им, вече са над 20. Разширяването на екипа е неминуемо с оглед постоянното нарастване на броя на пациентите, както и на техните изисквания за качеството на предоставяните от нас здравни услуги. 

Д-р Иван Цанов е с 20-годишен опит в областта на акушерството и гинекологията, който трупа в различни столични болници, сред които Пета МБАЛ, МБАЛ „Вита“ и АГ болница „Св. Лазар“. Работил е в родилна зала, както и активно в областите оперативна гинекология, ендоскопия и лечение на онкологични заболявания. Завършил е Медицински университет-София, а след това преминава различни курсове и специализации, в това число следдипломни квалификации и индивидуални обучения по колпоскопия и биопсия, онкогинекология, гинекологична ендоскопия и оперативна гинекология.

Д-р Стоян Певтичев е завършил Медицински университет-София, след което специализира „Акушерство и гинекология“ в Майчин дом. Освен работата си в специализирани клиники в България, трупа опит и в като част от програми за обмен и специализации в клиники и катедри по акушерство и гинекология в Сантяго де Компостела (Испания), Париж и Нанси (Франция), Хайделберг (Германия). Д-р Певтичев притежава сертификати от курсове на Европейската асоциация за репродукция и ембриология (ESHRE) и Фондацията по фетална медицина (FMF), с които Медицински комплекс „Д-р Щерев“ традиционно си сътрудничи.

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас! Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Новини