Излезе календарът ни за 2019

Скъпи приятели,

Излезе от печат годишния календар на Медицински комплекс „Д-р Щерев“! Всички желаещи могат да го получат от Регистратурата или Фронт офиса (Информация) ни от днес (21 декември 2018 г).

Изминаха три десетилетия от първите успешни раждания след инвитро процедури в България. Затова в Календар 2019 илюстрираме близостта между децата, родени и заченати в нашата болница, и техните лекари, ембриолози и биолози.

В календара ни ще видите прекрасни деца, юноши и дори вече завършени личности, които загатват за своите умения, интереси, показват чисто човешкия си стремеж към щастие. Някои от тях са заразителни с чувството си за ритъм, други са добри в спорните занимания, трети – в авантюрата на това да опознават, разбират и изследват околния свят.

Очаквано имаше много емоция, затова чрез снимките, осъществени за поредна година от опитния фотограф Калина Арсова (КалинаМеСнима), ви направихме съпричастни на това колко деликатен в своето очарование е моментът да видиш отново, а за някои и за първи път – лекаря и ембриолога, които са ти дали живот. По време на снимките имаше от всичко – свян, радост, нетърпение, очакване, много усмивки.

Любопитно за мнозина очакването за благодарност преля в игра. Игра, вдъхновена от опита на медицинската ерудиция и искрената детска жажда за емоции. За момент нашите лекари и ембриолози се дистанцираха от важната си мисия да даряват радост. Те вече не бяха само медицински специалисти, а се показаха като искрени хора – включиха се в танците, игрите и позите на децата от снимките. И всичко беше естествено – преливащо от чувството на притеснение до истинска забава.

Календар 2019 е израз на взаимността, радостта и неподправените емоции. Това е свят на благодарност, изразена чрез близост. Това е разкриване на пъстротата от движения и умения. Това е нашият свят, защото всички деца, родени и заченати в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, остават завинаги свързани с нас. И ние ще ги търсим отново и отново, ще си спомняме взаимно един за друг, защото се гордеем с тях. Защото се радваме заедно с тях, защото жадуваме да знаем за техните успехи.

А понякога е достатъчно едно малко, но много искрено благодаря! И прекрасното чувството, че отново сме с тях. Вашите деца, нашите деца, гордостта на екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Пожелаваме на всички много радост и сбъднати мечти през 2019-а година!

Може да видите календара ни от ТУК

 

Новини