Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 18 до 24 октомври

kakvo_predstoi_saitСкъпи приятели,

През следващата седмица ви очакват много полезни и интересни инициативи. Не ги пропускайте!

На 19 октомври (събота) идва ред на втория модул от груповото Училище за бъдещи родители, чиято обаятелна водеща Диди Димова ще ви запознае с всичко за кърменето. В допълнение, нашите партньори от тъканна банка БулГен ще ви разкажат за стволовите клетки и защо те са най-сериозната инвестиция в бъдещето на вашето бебе.

Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се включва в кампанията Месец на профилактиката за ендометриоза и аденомиоза, организирана от Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве”.
На 20 октомври (неделя) ви каним в конферентната зала на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ в 13:30ч., където може да посетите безплатна лекция на тема „Влияние на ендометриозата върху репродуктивното здраве на жената“. Лекцията ще се води от д-р Елица Валериева.

Отново в неделя, в болницата ще се състои безплатна практическа лекция на тема „Първи грижи за новороденото у дома“. Вяра Николина е опитен лектор, който ще ви въведе в първите най-важни моменти от грижата за вашето новородено бебче.

В четвъртък (24 октомври) е поредното издание на нашия Ден на отворените врати в родилно отделение, който ви дава възможност да се включите в една от най-вълнуващите обиколки в нашата болница – тази в отделението, където се ражда новият живот. И този път, местата са запълнени, но можете да погледнете календара и за запазите своя час, за следващите свободни дати.

За участие в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Попитайте и за още полезни курсове, в които може да се включите при нас.



Новини