Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 19 до 25 април

20190418 site2Скъпи приятели,

В събота (20 април) е последната лекция за месец април на груповото ни училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“. С водещата акушерка Диди Димова ще се упражнявате в къпането, преобличането, смяната на пелените, пасивната гимнастика и правилния масаж на вашето бебе. Бъдещи татковци, заповядайте и вие! Повече за Училището за бъдещи родители може да откриете тук.

В неделя (21 април) ще се проведе ежемесечната ни практическа лекция „Първи грижи за новороденото у дома“ с Вяра Николина. Обучителната програма е насочена към хигиената и грижата за нежната бебешка кожа и избора на най-подходящите продукти. Повече за безплатната лекция „Първи грижи за новороденото у дома“ може да видите тук.

В понеделник (22 април) предстои третия модул на „Курс по първа помощ на бебета и деца“ с партньорите ни от First Aid. Чрез теоретични лекции и практически симулации ще се подготвите за действия при най-често срещаните спешни състояния на най-малките. Какво още включва „Курс по първа помощ на бебета и деца“ може да прочетете тук. Скоро очаквайте и датите на трите модула от курса през месец май.

Във вторник (23 април) с музика и игри ще протече Ателие за ранно детско развитие . Заедно с психолозите от ателие „Аз и Мама“ ще обмените опит в отглеждането на вашите мъници, които трябва да са на възраст между 8 месеца и 2 годинки, а те от своя страна, ще получат нови умения в общуването и социализирането.

За да се включите в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел. 02/920 09 01 или на регистратурата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Пожелаваме ви слънчеви Лазарица и Цветница!
Новини