Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 21 до 27 юни

сайт 2Летните жеги вече започнаха, но при нас настроението е свежо. Всъщност най-топлите месеци ни носят още повече енергия за новости и организиране на интересни, полезни и весели инициативи. Бързаме да съобщим, че сме в разгара на организирането на второто издание на страхотното ни плажно парти. И ако за някои плаж, град и медицински комплекс са несъвместими понятия, за нас не е така. След броени дни очаквайте подробности кога ще ви чакаме с бански, добро настроение и желание за слънчеви забавления.

А междувременно ето какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ през следващата седмица:

На 22 юни (събота) е третият модул от груповото ни Училище за бъдещи родители. Очарователната акушерка и водещ Диди Димова ще разкрие тайните пред първите грижи за новороденото у дома на всички предварително записали се бъдещи родители. Не забравяйте, че тя води и уникалното по рода си индивидуално училище, повече информация за което ще откриете ТУК.

На 24 юни (понеделник) ще се проведе третият модул от Курса за първа помощ на бебета и деца на партньорите ни от First Aid. Тогава те ще раздадат сертификатите на поредната група, преминалата обучението им в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Очаквайте много скоро и новите дати за предстоящите три модула на следващия курс.

На 25 юни (вторник) все още има няколко места за Ателието за ранно детско развитие, провеждано в болницата от психолозите от ателие „Аз и МАМА“. Освен приятно, това занимание е изключително полезно както за мъниците, така и за майките им. Единственото условие е малките да са на възраст от 8 до 24 месеца и да могат да седят самостоятелно.

Не забравяйте, че за участие в инициативите на болницата е нужно предварително записване на телефон 02 920 0901 или на регистратурата ни. Очакваме ви!

Новини