Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 22 до 28 ноември

2775769 - CopyНа 21 ноември отбелязваме Деня на християнското семейство и си пожелаваме повече хора да споделят всеки миг с важни и любими хора, а бебенцата да са все повече, здрави, пухкави и щастливи!

На 23 ноември (събота) предстои третият модул от груповото Училище за бъдещи родители „Ние създаваме радост“. Специалист неонатолог от родилното ни отделение ще запознае всички записали се бъдещи родители с първите грижи за новороденото в болницата. Любимата ни Диди пък ще демонстрира грижи в домашни условия с помощта на кукли. А ние само ще подскажем, че татковците са повече от добре дошли на това занимание, защото няма по-силни и сигурни ръце, които да изкъпят бебчето.

На 28 ноември (четвъртък) е третата дата от Деня на отворените врати в Родилно отделение. Запишете се, за да разгледате къде очакват вас и бебчето ви акушер-гинеколозите и акушерките на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ако пък предпочитате да останете у дома в студеното време, предлагаме ви да разгледате отделението ни тук – усмихнатата Евелина Павлова ще ви разходи от помещенията и ще премине по стъпките на новия живот в специалната ни видео разходка.

Ако досега не сте успели да се запишете на Курса по първа помощ на бебета и деца, който водят нашите приятели от First Aid, сега е моментът! Декемврийските дати са вече обявени, не чакайте последния момент, защото оставащите свободни места не са никак много. Курсът се провежда в Залата за изписване на болницата, а всеки преминал го получава не само сертификат, но и увереността, че ще може да реагира при всяка непредвидена ситуация с бебчето или малкото човече.

За да се запишете за някоя от нашите, позвънете на контактния ни център на 02 920 0901 или се обърнете на място към регистратурата на болницата.

Новини