Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 25 до 31 октомври

SAIT_octoberЗлатната есен продължава да ни радва с прекрасните си слънчеви лъчи и високи температури. Градусът на настроението в Медицински комплекс “Д-р Щерев” също е висок и ще остане такъв и през следващите дни. Ето какво сме ви подготвили в последната седмица на месец октомври:

В събота (26 октомври) предстои третата и последна за този месец лекция, от груповото Училище за бъдещи родители. Диди Димова отново ще ви завладее с разказ за първите грижи към новороденото. След симулираните упражнения върху кукли, ще се чувствате по-уверени в уменията си за къпане, обличане и смяна на пелени на вашето бебе. Ще разберете какво значи пасивната гимнастика и как по най-правилния начин да извършвате масаж на вашето малко съкровище.

Курсът по първа помощ на бебета и деца стартира отново и през следващия месец! Той се провежда в три поредни модула, в три поредни седмици. След завършването му, всеки от вас ще получи сертификат. И най-важното – ще сте подготвени за реакция при възможни опасни състояния, в които може да спасите живот!  

Не пропускайте да се запишете за нашите инициативи на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“! Местата са ограничени!





Новини