Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 28 юни до 4 юли

сайтСкъпи приятели,

Посрещнахме астрономическото лято и бленуваме за морски дни. Вече знаете, че при нас тече активна подготовка за тазгодишното плажно парти на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Заповядайте на 6 юли в 11 часа в двора на комплекса, за да се отдадем заедно на летни забавления. Ще си правим слънчеви бани и ще хапваме разхлаждащ сладолед, докато малчуганите ви се радват на подаръци и водни игри. Повече за събитието вижте тук

Преди лятното парти можете да се присъедините към други интересни и полезни инициативи при нас.

Във вторник (2 юли) ще се проведе Ателие за ранно детско развитие, което включва групови занимания за родители и деца от 8 до 24 месечна възраст, водени от опитните психолози от Ателие „Аз и Мама“. В рамките на един час майките имат възможност да обменят опит помежду си и да получат ценни съвети от професионалистите в областта на детското развитие и поведението. А за децата това време е истинско удоволствие, защото те се забавляват с интересни игри под звуците на приятна музика, учат се да се социализират и опознават света по нов начин. Ателието е и възможност за засилване на връзката между мама и бебе.

В четвъртък (4 юли) е инициативата Ден на отворените врати в родилно отделение на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Заповядайте на вълнуващата разходка, за да разгледате едно от най-хубавите ни отделения, където се ражда радостта.

За да присъствате на нашите интересни и полезни събития е необходимо да се запишете на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на болницата. Побързайте, местата са ограничени.

Пожелаваме ви слънчеви летни дни!

Новини