Какво предстои в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 5 до 11 април

20190404 siteСкъпи приятели,

С началото на месец април стартира отново цикълът от груповото ни Училище за бъдещи родители. В събота (6 април) ще се проведе първата лекция с лъчезарната акушерка и психолог Диди Димова. В този модул ще се подготвите за най-важното събитие – раждането на вашето бебче. Повече информация може да откриете тук.

Щастливи сме да ви съобщим, че от този прекрасен пролетен месец стартираме две нови инициативи, полезни за бъдещи и настоящи родители.

В понеделник (8 април) ще се проведе първият от три поредни модула Курс по първа помощ на бебета и деца. Спешните състояния при малчуганите възникват бързо и са особено опасни. Точно затова е важно да се подготвим за тях с помощта на опитните лектори от Училище по първа помощ First Aid. Повече за новата ни инициатива, какво ще научите и какви практически умения ще придобиете, може да разберете от тук.

Във вторник (9 април) ще започне първото ни Ателие за ранно детско развитие. Чрез музика, игри и споделяне, психолозите от ателие „Аз и Мама“ ще ви помогнат да бъдете по-уверени в отглеждането на вашето съкровище, а вашите мъници ще се научат как да се справят с различните емоции. Груповото занимание се провежда с майки и деца от 8 месеца до 2 годинки. Повече информация какво включва новата ни инициатива може да откриете тук.

В четвъртък (11 април) отново ще отворим вратите на Родилното ни отделение. Ще надникнем заедно в най-магичното място на болницата и ще отговорим на всички ваши въпроси за този така вълнуващ момент – раждането на вашето бебче.

Побързайте, местата са ограничени! За да се включите в нашите инициативи е нужно предварително записване на тел.: 02/ 920 09 01 или на регистратурата на болницата.

Новини