Какво предстои в медицински комплекс „Д-р Щерев“ от 5 до 11 юли

siteЕдно прекрасно лято не може без плажни забавления. Морето е далече, но ние ще го пренесем лесно в двора на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

На 6 юли (събота) в 11:00 часа отново ви каним на плажно парти, за да прекараме един прекрасен летен ден заедно! Ще ви посрещнем с басейни за малки и големи, весела музика, разхладителни напитки, сладолед, подаръци и забавления. В нашия Аква сектор пък можете да запишете малчугана си на плуване в група с треньор за деца над 3 години напълно безплатно. Носете бански, шапка, хавлия, джапанки и лятно настроение - очакваме ви с нетърпение!

През топлия месец юли нашите инициативи продължават:

В понеделник (8 юли) е първият модул на Курса по първа помощ за бебета и деца в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Партньорите ни от FirstAid ще ви покажат как да реагирате при внезапно възникнали животозастрашаващи ситуации с вашите бебета и деца. В края на курса, който се провежда в три модула, всеки участник получава сертификат.

Във вторник (9 юли) ще се проведе Ателие за ранно детско развитие, което включва групови занимания за родители и деца от 8 до 24 месечна възраст. Опитните психолози от Ателие „Аз и Мама“ ще ви предоставят ценния съвети и ще подпомогнат връзката с вашето бебе, на фона на приятна музика и игри.

В четвъртък (11 юли) отново отваряме врати на Родилно отделение за вас. По време на обиколката ще видите къде се случват чудесата и ще усетите вълнението от раждането на новия живот. Подгответе въпросите, които имате - ние с радост ще отговорим на всички тях!

За да се включите в нашите инициативи е нужно предварително записване на
тел. 02 920 09 01 или на регистратурата на болницата. Очакваме ви!

Новини