Красота и изкуствен интелект за изключително потребителско преживяване

contact_center_450x250

Новият сайт на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ получи международно признание

Интернет страницата на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ беше избрана за сайт на годината в категория "Здравеопазване" на изключително престижния международен конкурс Progress Sitefinity Website of the Year 2017.

Дизайн, разработен за всяко устройство
При разработването на новата платформа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ участваха програмисти и дизайнери от Studio X (. Още в своето начало целта на проекта е да се постигне изключително потребителско преживяване. Акцентът е поставен върху ползваемостта и гарантирането на качественото съдържание. Дизайнът на новия сайт е разработен така, че да отговори на желанието на потребителите от усещането за лекота, бързина и интуитивност. Няма значение на какво устройство ще отворите платформата shterevhospital.com – всичко изглежда чудесно на мобилен или стационарен компютър, независимо дали ще използвате Iphone, таблет с Андроид или фаблет. Благодарение на предвидливостта на разработчиците, в уникалния дизайн, който радва окото, е включен изключително улеснен навигационен панел, който придава усещането у потребителя за опростеност, лесно управление и последователност. Именно новият дизайн и внедрените иновативни технологии, следващи последните достижения на когнитивната наука за ползваемост, затвърждават имиджа и философията на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ сред пациентите, че медицинската грижа трябва да бъде съпроводена от изключително административно обслужване. Онлайн визията на Комплекса има още едно достойнство…

Каквото те интересува, това намираш
Сайтът на лечебното заведение е построен върху платформата Sitefinity в сътрудничество с технологичния гигант Progress.  За потребителите това означава, че ще получават още по-точна информация. Интелигентността на приложението предлага потребителско преживяване, както никога досега. Благодарение на сложни алгоритми системата предвижда от каква информация има нужда всеки пациент спрямо неговите интереси. Например за бременните това означава, че ще бъдат насочвани към още повече качествено съдържание за проследяването на бременността и раждането. Този персонален подход към всеки един посетител на сайта дава  възможност за индивидуализирано преживяване на посетителите в зависимост от техните интереси. Това отново е свързано с изградения имидж на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за персонална грижа към всеки отделен случай.

Съдържанието според потребността на пациентите
За да се постигне още по-добра информираност на пациентите и да се отговори на тяхното очакване да получават цялата необходима информация на разбираем за немедици език, по платформата работят най-добрите маркетолози и копирайтъри на болницата. Цялото съдържание от предишната версия на страницата е пренаписано, а след пациентите е направена анкета какво още да бъде включено в съдържанието на сайта. Добавена е много нова информация, свързана с административното обслужване и медицинската документация, a всяка една медицинска услуга е описана на разбираем език. Резултатът е лесно намиране на качествена  информация и възможност за допълнително разясняване чрез достъпни канали за комуникация и дори изкуствен интелект.

3000 smart  записвания на час
Алгоритмите за изкуствен интелект са използвани в центровете за данни и на големите компютри в продължение на много години, но вече навлизат  в сферата на потребителското преживяване и обслужването. Предимствата за хората са ясно видими – обслужване по всяко време на денонощието с бързина и качество. Стремежът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ е да бъде високотехнологичен лидер не само в лечението, но и в обслужването на пациентите. Затова отново в партньорство с Progress болницата внедри чатбот с изкуствен интелект  при записването на час онлайн през Facebook Messenger, Viber и чат-канала на shterevhospital.com. Постигната е пълна интеграция с болничната информационна система Joystick, разработена от Смарт Софтуер Системс. За около 11 месеца, след внедряването на Native Chat,  повече от 3000 пациенти са се възползвали от новата функционалност, за да си запишат час, а тенденцията е техният брой да се увеличава.

Следващата стъпка на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ за постигането на изключително потребителско преживяване на пациентите е обновяването на корпоративния YouTube канал. Очаквайте скоро едно ново усещане за представяне на медицинските услуги и екипа на болницата чрез качествено видео съдържание в платформата на Google. Това ще се случи едновременно със стартирането на вътрешния видео канал на Комплекса.

Новини