Лекции за първа помощ на бебета и деца ще се проведат на празника Благовещение

20190320 sitКак се оказва първа помощ на бебета и деца – това ще научат родителите, които присъстват на празника на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Благовещение и се запишат на място в лекциите на First Aid. Тази година в програмата, освен традиционните забавления за малки и големи, са включени три много важни лекции на специалисти от First Aid, които ще дадат на родителите основни познания как да реагират при внезапна рискова ситуацията с техните бебета и деца.

Лекциите са част от стартиращото партньорство на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и First Aid и включват демонстрации как трябва да се реагира при спешна ситуация. На Благовещение обучението ще бъде безплатно, а курсовете ще започнат в 11:00, 11:45 и 12:30. На тях ще могат да присъстват по до 10 души, а желаещите да се включат трябва да се регистрират на място в новата зала за изписване на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ срещу централния вход (старото кафе).

Всички, които искат да присъстват на лекциите за първа помощ при най-типични травми и опасни състояния при бебета и деца, но не успеят да го направят на 25 март, ще могат да се запишат за предстоящите практически обучения, за които скоро ще бъде обявен график.

Очакваме ви на Благовещение 2019, за да се забавляваме заедно. За най-малките ще има бебешки кът, а за по-големите – фокусник, надуваем замък, куклен театър и още куп изненади. Ще можете да срещнете и любимите ви лекари, ембриолози и биолози, благодарение на които се е сбъднала най-съкровената ви мечта – раждането на вашето бебе.

Видео разказ за миналогодишното Благовещение 2018 можете да видите ТУК.

Новини