Медицински комплекс "Д-р Щерев" бе отличен с престижна IT награда

Горди сме да ви съобщим, че Медицински комплекс „Д-р Щерев“ получи специалната награда за иновации в престижния конкурс „IT проект на годината“, организиран от изданието Computer World и ICT Media. Наградата се връчва за партньорския ни проект със софтуерния гигант Progress за внедряването на изкуствен интелект в чатбот за записване на часове за преглед през онлайн каналите Facebook Messenger, Viber и чат-канал на сайта shterevhospital.com. Призът бе лично връчен от главния редактор на Computer World Владимир Владков, който сподели, че е изключително впечатлен, че една българска болница използва IT решения на световно ниво за подобряване на комуникацията със своите пациенти. Отличието беше получено от Иван Тодоров, маркетинг мениджър и председател на съвета на директорите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, който отбеляза, че от успешното партньорство между IT сектора и лечебни заведения най-големият печеливш за пациентите, които получават по-високачествено лечение и по-добри административни услуги във водещите болници.

Благодарим на организаторите на конкурса „IT проект на годината“ за престижната награда и признание. Изказваме и специална благодарност на професионалистите от Progress, благодарение на чиито разработки ние имаме възможност да прилагаме иновативни и високотехнологични възможности в ежедневния ни контакт с доверилите ни се пациенти. Благодарим и на екипа на Smart Software Systems, които съдействаха за коректната комуникация между чатбота на Progress и болничната ни информационна система, разработена от тях.

Можете да запишете час за акушер-гинеколог или запис на сърдечни тонове, като използвате нашата автоматична система през:

-  Facebook Messenger: https://www.facebook.com/shterevhospital/  (за да запишете час е нужно да изпратите лично съобщение в профила ни)

- Viber - Viber, последвайте ни в публичния ни канал на адрес: http://viber.com/shterevhospital

- Чат-канала в интернет страницата ни на адрес shterevhospital.com





DSC01501DSC01437DSC01449DSC01427
IT project

Новини
Новини
Назад