Обичаният от децата педиатър Д-р Иван Стаменов от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ беше отличен със специална награда

drStamenov_Puls2_450x250Щастливи сме да ви съобщим, че д-р Стаменов спечели отличието за педиатър/неонатолог в класацията „Специалистите, на които имам доверие“, организирана от здравния портал Puls.bg. Той беше избран от пациентите, които гласуваха в специалната класация за акушер-гинеколозите, акушерките, АГ болниците или родилните отделения, както и педиатрите или неонатолозите, спечелили доверието им с оказана компетентно и внимателно медицинско обслужване по време на бременността, раждането, грижите за бебето и педиатричното проследяване.

Развълнуван от признанието д-р Стаменов каза, че благодари на всички свои колеги в Медицински комплекс „Д-р Щерев“, но най-голяма признателност отдава на проф. Атанас Щерев, който е спомогнал за сбъдването на неговата мечта чрез създаването на уникален педиатричен кабинет, в който новородени, бебета и пораснали деца получават нужните грижи и внимание.

Пожелаваме на д-р Стаменов още много награди и заслужена признателност, но най-вече му желаем да продължава да бъде все така прекрасен, сърцат и отдаден на своите малки пациенти лекар!

Благодарим на всички вас, които гласувахте за нашите специалисти в класацията на Puls.bg

drStamenov_Puls1_450x250

Новини