Първо съобщение за XII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

XII_Sofia_Symposium_First_announcement_450x250На 02 и 03 ноември в хотел „Маринела“,  София,  ще се проведе дванадесетото издание на  Софийския симпозиум по репродуктивна медицина.

Събитието се организира от  Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Вече дванадесет години Софийския симпозиум дава възможност за представяне и запознаване с последните новости в репродуктивната медицина, гинекологичната профилактика и оперативната гинекология, акушерството, проследяването на бременността и феталната медицина. Наложило се като един от най-авторитетните форуми в изброените области, това научно събитие е фактор за колаборацията и обмяната на опит между водещи специалисти на международно ниво. И тази година Симпозиумът ще предостави на своите участници атрактивна научна програма, в която ще бъдат обхванати темите, свързани с последните достижения от света на асистираните репродуктивни техники, акушерството и гинекологията,  феталната медицина, както и на най-добрите практики от онкопрофилактиката и ендоскопската гинекологична хирургия.

Модулът по пренатална и фетална медицина, както и в предходните издания на симпозиума, ще бъде с участието на представители на школата на проф. Кипрос Николаидес и Фондацията по фетална медицина (FMF).

И тази година делегатите на форума ще имат възможността да участват на практически семинари за ултразвуковата фетална диагностика и чрез сесии по телемедицина ще могат да се запознаят с авангардни ендоскопски оперативни техники.

За трети път на симпозиума ще бъде проведена и специална сесия за акушерки с практически обучения и презентации, този път с участие и на международни лектори.

Очаквайте скоро предварителната научна програма на XII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина на сайта на Института по репродуктивно здраве: www.reproduktivnozdrave.org.

Повече информация за регистрацията за XII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина и таксите за участие ще намерите  ТУК: XII_Софийски симпозиум_Първо съобщение.

Снимки и видео от миналогодишното издание на научното събитие, което беше посетено от повече от 400 делегати, можете да видите ТУК.

 

 

Новини