Репортаж за XII Софийски симпозиум

XII_Sofia_Symposium_Clip_450x250Ние вярваме, че споделянето на качествено професионално знание и развитието на научна дейност са ключови за осигуряването на най-добра медицинска грижа за пациентите. В подкрепа на това убеждение проведохме дванадесетия Софийски симпозиум по репродуктивна медицина с международно участие. Десетки презентации, международно признати лекари и учени от Германия, Великобритания, Италия, Франция, Белгия и Израел, специален модул за акушерки – това е само част от събитието, привличащо стотици специалисти от цяла България. Срещата им със знанието и опита на техни световно признати колеги дава възможност на повече пациенти да получат медицинската грижа, от която се нуждаят.

Гледайте ТУК специалния ни репортаж от най-успешното издание на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина, който се проведе на 2 и 3 ноември в хотел Маринела. Докоснете се до магията на репродуктивните технологии, качественото акушерство и гинекологията, оперативната гинекология и квалифицираната акушерска грижа, в които в рамките на два дни се потопиха над 300 участници от България и чужбина.

Повече за досегашните издания на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина ще откриете на сайта на Института по репродуктивно здраве www.reproduktivnozdrave.org

Очаквайте скоро обявяването на датите на тринадесетото издание най-престижния форум за акушерство, гинекология и репродуктивно здраве през 2019 г.!

 

 

Новини