Специално издание на Ателие за ранно детско развитие ще се проведе на Майфест

сайтТрадиционният за Медицински комплекс „Д-р Щерев“ Майфест наближава. Тазгодишният градински празник ще зарадва малки и големи с много изненади. Една от тях е специално издание на Ателието за ранно детско развитие. Всички гости, които дойдат със своите бебета, могат да се регистрират и да присъстват на специалното издание на груповото занимание с психолозите от Ателие „Аз и мама“.

По време на Ателието

Ателието е интересен начин за засилване на връзката между майката и бебето чрез игра. Мъниците получават нов опит в общуването и се учат да се социализират. А родителите могат да споделят своя опит и начин за справяне с различни ситуации. Професионалните психолози пък им дават съвети как да разчитат сигналите на своето бебе и как да разпознават истинските му нужди. В продължение на един час бебетата играят разнообразни игри, които им дават възможност да експериментират и изследват света около себе си. Груповите занимания са за майки с бебета между 8 месеца и 2 годинки. Важно условие е малчуганите да могат да седят самостоятелно.

Празничното издание на Ателието за ранно детско развитие започва в 11 часа и е безплатно. За да присъствие трябва да се регистрирате на място.

Празнична програма

24 май е Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, а ние знаем колко е важно децата постоянно да учат нови неща. Заради това в програмата на Майфест 2019 сме включили и образователен мюзикъл, от който малчуганите ще научат какво са бактериите и защо трябва винаги да мият ръцете си, както и плодовете и зеленчуците, които ядат.
Ще има и любимите на всички деца атракционни, приказни и анимационни герои и много подаръци.
А едно истинско градинско парти няма как да мине без вкусна храна. И тази година за това ще погрижи лично проф. Атанас Щерев, който ще приготви барбекю по специална рецепта.

Очакваме ви на Майфест 2019 в 10:30 часа в двора на болницата, за да се забавляваме заедно. За присъствие, моля, регистрирайте се тук.

Новини