Стотици специалисти по репродуктивна медицина се събират в НДК за най-авторитетното научно събитие на България

450х250_WEB_13_Sofia_Symposium_CURV
Остават точно две седмици до старта на 13-то издание на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина. Събитието се организира от Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Тази година делегатите на конгреса ще се съберат в НДК на 11 и 12 октомври.

Най-големият форум  в България, по традиция събира на едно място всички специалисти, които работят в областта на репродуктивната медицина, акушерство и гинекология, както и феталната медицина и ще покаже най-добрите практики от онкопрофилактиката и ендоскопската гинекологична хирургия.

За четвърта поредна година събитието ще включи и паралелна сесия за акушерки.

И тази година научното събитие привлича водещи международни лектори, които ще представят последните новости в областта на асистираните репродуктивни технологии, феталната медицина, както и лапароскопската хирургия в репродуктивната медицина.

Делегатите на форума ще имат възможността да участват в полезни практически семинари и да се запознаят с авангардни ендоскопски оперативни техники.
Повече подробности за най-авторитетното научно събитие на България можете да откриете на сайта reproduktivnozdrave.org и във видеопоканата на Симпозиума.


Новини