main accent ICSI 840x500

Подготовка за асистирана репродукция - акценти

-

Кои случаи ще се лекуват в новия център?

Случаите, които ще бъдат диагностицирани и лекувани в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“, са основно с поставена диагноза:

Напреднала репродуктивна възраст – пациенти над 39-годишна възраст
Повтарящи се имплантационни неуспехи (RIF)
Преждевременно яйчниково отпадане (POF)
Тънка маточна лигавица и Asherman синдром
Повтарящи се спонтанни аборти
Неуспешно лечение след серия от процедури по асистирана репродукция

Ексклузивно видео от новия Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев"

Вижте ексклузивни видео кадри от новия Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев". Тук всеки пациент се посреща с нужното време и внимание, разработва се индивидуален план за поведение и терапия.

 ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ С РЕПРОДУКТИВЕН СПЕЦИАЛИСТ НА

02 920 0901!

ПЛАНИРАЙТЕ ПОЯВАТА НА ДЕТЕ, КАТО СИ ОСИГУРИТЕ ЕКИП ОТ СЪМИШЛЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ!

Видео: Подготовка преди опити за зачеване

Гледайте нашето специално видео, в което по забавен и разбираем начин описваме няколко важни съвета за подготовката на мъжкия и женския организъм преди опити за забременяване. Зачеването на живо и здраво дете може да стане спонтанно – без планиране и подготовка. Но ако решите да подходите отговорно към създаването на нов живот, нашият първи съвет е: Планирайте! Предварителните стъпки ще намалят евентуалното вредно влияние на външните и вътрешните фактори, а телата ви ще са готови за зачеването на бебе.

Важно за пациентите на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“

Диагностиката и подготовката за процедура по асистирана репродукция на жената/двойката се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ 54, София. Провеждането на самата процедура, в това число пункция на фоликули, инвитро оплождане, култивация на ембриони, приложение на ембриологични техники за повишаване на успеваемостта и ембриотрансфер, се извършва в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. „Христо Благоев“ №25-31.

Двата медицински центъра са разположени на 2 км разстояние или на 5 минути с автомобил.

Новини
  • Проф. Атанас Щерев преглежда в новия Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”

    Новият медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” се превръща в ексклузивната медицинска локация за младите и активни жени и двойки, които искат да се подготвят за зачеване и раждане по време на прецизни и обстойни прегледи.

  • Гинекологичен преглед през уикенда? Запишете час в новия ни център!

    Често пациентите ни се интересуват възможно ли е да запишат час за акушеро-гинекологичен преглед през почивни и празнични дни. В новия медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ №54 всеки ден до края на месец май можете да запишете час за преглед при утвърдения акушер-гинеколог д-р Мария Коновалова.

  • Д-р Коновалова отново с график, часове се записват по телефона!

    След кратко отсъствие любимият акушер-гинеколог на хиляди жени д-р Мария Коновалова отново възстановява работата си с пациенти по график, но вече на нова локация. Тя стартира прегледите на 27 април (понеделник) в наскоро разкрития Медицински център „Репродуктивно здраве – Д-р Щерев“. Центърът се намира на ул. „Ами Буе“ №54.