840х500 accent подготовка за раждане

Подготовка за нормално раждане - акценти

-

Ексклузивно видео от новия Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев"

Вижте ексклузивни видео кадри от новия Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев". Тук всеки пациент се посреща с нужното време и внимание, разработва се индивидуален план за поведение и терапия.

 ЗАПИШЕТЕ СВОЯ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ С АКУШЕР-ГИНЕКОЛОГ НА

02 920 0901!

ПЛАНИРАЙТЕ ПОЯВАТА НА ДЕТЕ, КАТО СИ ОСИГУРИТЕ ЕКИП ОТ СЪМИШЛЕНИЦИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ!

Видео: Разходка в родилното ни отделение

За онези от вас, които нямат търпение или време да се включат в Дните на отворените врати в Медицински комплекс "Д-р Щерев" сме подготвили една интересна видео разходка в Родилното ни отделение с водещ прекрасната Евелина Павлова. Гледайте видеото със звук и вижте всички важни стъпки, през които преминава една майка със своето бебе в нашия родилен дом.
P.S. Ще видите и един един кът, който е подготвен специално за татковци.

Важно за пациентите на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“

Диагностиката и подготовката за процедура по асистирана репродукция на жената/двойката се извършва в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ 54, София. Провеждането на самата процедура, в това число пункция на фоликули, инвитро оплождане, култивация на ембриони, приложение на ембриологични техники за повишаване на успеваемостта и ембриотрансфер, се извършва в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. „Христо Благоев“ №25-31.

Двата медицински центъра са разположени на 2 км разстояние или на 5 минути с автомобил.

Новини
  • Проф. Атанас Щерев преглежда в новия Медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев”

    Новият медицински център “Репродуктивно здраве Д-р Щерев” се превръща в ексклузивната медицинска локация за младите и активни жени и двойки, които искат да се подготвят за зачеване и раждане по време на прецизни и обстойни прегледи.

  • Гинекологичен преглед през уикенда? Запишете час в новия ни център!

    Често пациентите ни се интересуват възможно ли е да запишат час за акушеро-гинекологичен преглед през почивни и празнични дни. В новия медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“ на ул. „Ами Буе“ №54 всеки ден до края на месец май можете да запишете час за преглед при утвърдения акушер-гинеколог д-р Мария Коновалова.

  • Д-р Коновалова отново с график, часове се записват по телефона!

    След кратко отсъствие любимият акушер-гинеколог на хиляди жени д-р Мария Коновалова отново възстановява работата си с пациенти по график, но вече на нова локация. Тя стартира прегледите на 27 април (понеделник) в наскоро разкрития Медицински център „Репродуктивно здраве – Д-р Щерев“. Центърът се намира на ул. „Ами Буе“ №54.