Видеовизитка на д-р Татяна Арабаджи

Показваме ви отблизо един от вашите любими лекари – д-р Татяна Арабаджи. Тя е изцяло отдадена на това да помага на пациентите си. Има широка усмивка, топлина в очите, но и твърдост, когато трябва да се изправи срещу проблемите. За себе си казва, че работи това, което обича и не може да си представи, че би имала друга професия. За нея най-важното е да печели доверието на пациентите си, а мисията й е да помага, да вдъхва надежда и да вярва, че крайният резултат ще е положителен. И той е такъв!

Д-р Татяна Арабаджи

Д-р Татяна Арабаджи

Длъжност
Акушер-гинеколог, Проследяване на бременност и раждане

Контакти
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Татяна Арабаджи се присъединява към екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев” през 2005 г. като лекар-ординатор под ръководството на проф. Таня Тимева. Тя е активен участник в инициативите на болницата, насочени към пациентите. През 2000 г. д-р Арабаджи завършва магистърска програма по психология към Софийски университет „Св. Климент Охридски” със специализации по социална психология и клинична и консултативна психология. Има завършен курс по добра клинична практика и медицинска педагогика.

Образование
2013: Специалност „Акушерство и гинекология“ към Медицински университет-София
2012: Медицинска специалност към Медицински университет-София
2007: Специалност „Клинична и консултативна психология“ към Медицински университет-София
2001: Специалност „Психология“ към Софийски университет „Св. Св. Кирил и Методий”

Допълнителни квалификации
• Ултразвук при акушерство и гинекология, 2012
• Ултразвукова диагностика, завършен курс, сертификат от International Academy of medical ultrasound, 2012
• Ехографска диагностика на заболяванията на млечните жлези, удостоверение от Специализирана болница за активно лечение по онкология – ЕАД, 2011
• Стерилитет, Контрацепция, Хормонозаместителна терапия и гинекологична ендоскопия, удостоверение от Български лекарски съюз, 2011
• Лечение на стерилитет в напреднала репродуктивна възраст – изход и възможни компликации, сертификат от Институт по репродуктивно здраве, 2008
• Преждевременна яйчникова недостатъчност и слаб яйчников отговор, 2007

Членства в съсловни организации
2007: Европейската асоциация за репродукция и ембриология (European Society of Human Reproduction and Embryology ESHRE)
2005: Български лекарски съюз
2005: Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве

Акушерство
Асистирани репродуктивни техники
Клинична и консултативна психология
Ехографска диагностика на заболявания на млечните жлези

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през съвременните ни дигитални канали. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

Видео: Родилно отделение

Раждането е тайнство, чудо, мисия! Така го възприемат акушер-гинеколозите от Медицински комплекс „Д-р Щерев“, които разказват в специалния ни видеоклип какво е усещането да поемеш новия живот в ръцете си и да чуеш първото изплакване на току-що родено бебе.

Видео: Благовещение при нас

Гледайте един емоционален разказ за празника, в който са отразени прекрасните чувства на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки при срещата с малките слънчица, на които са помогнали да се появят на бял свят. Благодарим на нашите пациенти за искрените поздрави от сърце, които отправиха към нашите специалисти!

Консултирайте се с нашите специалисти

Специалистите на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ са още по-близо до вас!

Запишете своя час за преглед на 02 920 0901 или през някой от модерните дигитални канали на болницата. Посетете формата ни за записване на сайта, включете се в публичния ни канал във Viber или ни поздравете във Facebook Messenger. Системата ни ще ви преведе лесно и удобно, а часът ви ще бъде сигурно записан, за да се срещнете с избрания специалист.

АГ специалисти "Бременност и раждане"