д-р Ибрям Ибрям

д-р Ибрям Ибрям

Длъжност:
Акушер-гинеколог, специалист по фетална медицина

Контакти:
Медицински комплекс „Д-р Щерев”
ул. „Христо Благоев“ №25-31, ж.к. „Разсадника“, гр. София
02 920 0901

Д-р Ибрям Ибрям е външен специалист, провеждащ прегледи по фетална медицина в Медицински комплекс "Д-р Щерев" от 2016 г. Д-р Ибрям е специалист в областта на акушерството и гинекологията. През 2006 г. завършва Медицински университет – Пловдив със специалност „Медицина“, а в периода 2008–2012 г. продължава в Медицинския университет – Плевен със специалност „Акушерство и гинекология“. Специализацията си провежда в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово. Той е член на Българското научно дружество по акушерство и гинекология (БНДАГ) и ESHRE. От 2014 г. е докторант в Катедрата по акушерство и гинекология на Медицински факултет  – София.

Видео: Нашите фетални специалисти

Те са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Те са тези, които ви показват усмивката, ръчичките и краченцата на вашето бебе още преди да се е родило. Представяме ви нашите фетални специалисти и част от Отделението по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Отделете десетина минути, за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Видео: Да спасиш нероден живот – вътреутробните операции в Медицински комплекс „Д-р Щерев“

Всички добри лекари се борят за живота на своите пациенти, но малцина са тези, които го правят дори за онези, които все още не са се родили. Представяме ви видео за уникалните вътреутробни операции на неродени бебета, които се извършват от д-р Петя Чавеева и екипа на Центъра по фетална медицина на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Видео: Коледно парти на децата, родени след вътреутробни операции

На 16 декември 2016 г. Медицински комплекс "Д-р Щерев" беше огласен от звънкия смях на десетките деца, родени след приложение на вътреутробна фетална хирургия. На едно място се събраха благодарните родители, прекрасните им малки слънчица и лекарите, помогнали им да запазят своя живот и да се появят на бял свят. Гледайте емоционалния репортаж от събитието, което за пореден път превърна болницата ни в дом на радостта и семейното щастие!